Lauantai 25.5.2019

Jokereille kaksi voittoa Siperiassa

Luotu: 
5.11.2017 17:20
  • Kuva: Jokerit / Mikko Taipale
    Kuva
|

Jokereiden neljän ottelun vieraskiertue alkoi tappioilla Kazakstanin Astanassa sekä Venäjän puolella Siperian suurkaupungissa Novosibirskissä. Perjantaina Jokerit voitti Omskissa vahvan Avangard-joukkueen kuitenkin 3-1 ja kiertue päättyi Länsi-Siperiassa sunnuntaina 3-0 -voittoon Jugra Hanti-Masijskia vastaan.

Jokerit oli Jugraa vastaan selkeä suosikki. Onhan vastusta itäisessä konferenssissa jumbona.

Jokerit teki maalinsa jo ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Sen jälkeen joukkue varmisteli johtoasemaansa.

- Alku reissulla oli vaikea, mutta saimme hyvin käännettyä tämän kuitenkin voitoksi. Tällaiset ottelut ovat mentaalipuolen hommaa, että saadaan alku lähtemään hyvin. Onneksi onnistuimme siinä, Jokereiden kaksi ensimmäistä maalia syöttänyt puolustaja Sami Lepistö sanoi Jokereiden tiedotteessa.

Lepistö antoi ymmärtää, että Jokerit olisi voinut pelata paremminkin.

- Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Ottelun edetessä tuli aika paljon jäähyjä, eikä peli vaikuttanut enää lätkältä. Se oli sellaista ihmeellistä keskialueen sumputusta, Lepistö kuvaili.

Ryan Zapolski piti Jokereiden maalilla jälleen nollan. Zapolskille nollapeli oli kauden seitsemäs.

Jokerit jatkaa läntisessä konferenssissa kolmantena. Jokerit on tasapisteissä toisena olevan Moskovan TsSKA:n kanssa. SKA Pietari on 20 pistettä edellä.

Tulevalla viikolla ohjelmassa on maaottelutauko. Lepistö, Marko Anttila, Antti Pihlström, Mika Niemi ja Jugraa vastaan maalannut Eeli Tolvanen ovat Leijonien riveissä Karjala-turnauksessa. John Norman on Jokereista mukana Ruotsin joukkueessa. Lisäksi Zapolski, Mike Lundin, Brian O’Neill ja Matt Gilroy liittyvät Yhdysvaltojen joukkueeseen Saksassa pelattavaan Deutschland Cupiin.

- Kokoonnumme maanantaina, treenit alkavat tiistaina. Lepoaika jää vähiin, mutta on aina kunnia-asia päästä edustamaan Suomea, Lepistö sanoi maajoukkuehaasteesta.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: