Tiistai 18.12.2018

Jokereille tuli ”ohipeli”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.11.2017 23:37
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit pelasi jääkiekon KHL:ssä lauantaina yhden kauden heikoimmista otteluistaan. HK Sotshi sai ”halvan” voiton maalein 3-2.

- Meillä oli riittävästi maalipaikkoja tehdä lisääkin maaleja. Ylivoimia oli riittävä määrä, mutta emme käyttäneet niitä hyväksemme, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Jalonen ei peitellyt pettymystään.

- Jostain syystä minusta tuntuu, etteivät kaikki pelanneet tänään omalla tasollaan. Muussa tapauksessa valmentaminen ja pelaaminen olisi tietysti helpompaa. Saat vain sen, minkä ansaitset, Jalonen sivalsi.

Myös Jokerien kokenut hyökkääjä Antti Pihlström katsoi joukkueensa alisuorittaneen.
- Eihän tää nyt hirveän hyvä peli meiltä ollut. Siinä oli paikka ratkaista peli tokassa erässä, kun oli viisi kolmosta, monta ylivoimaa. Aika huonosti pelattiin ne tilanteet, kun piti ratkaista peli. Pari helppoa maalia ja sitten kävi näin, Pihlström kommentoi Sport Contentille.

- Koko joukkue oli vaisu siinä karvaus kautta hyökkäyspelissä. Ei oikein ollut sitä olisi pitänyt, Pihlström jatkoi.

Muuten Pihlströmin ja Jokerien kausi on ollut hyvä. Peli ketjukaverien Mika Niemen ja Marko Anttilan kanssa on kulkenut mallikkaasti.

- Koko joukkueena ollaan pyritty siihen, että pelataan aktiivisempaa peliä, kuin viime vuonna. Mennään aktiivisesti päälle ja puolustetaan aktiivisesti. Mun mielestäni se on näkynyt aika paljon. Silloin ollaan saatu riistoja, eikä vastustaja ole päässyt meidän alueella pyörimään, Pihlström arvioi.

- Viime vuonna oltiin passiivisia ja annettiin vastustajan tehdä mitä vaan. Nyt ollaan otettu isännän otteet ja menty päälle ja hankittu niitä kiekonriistoja. On menty maalille. Asenne on ollut ihan erilainen. Tää oli varmaan huonoimpia pelejä tällä kaudella ainakin omasta mielestäni. Ei ihan päästy siihen meidän omaan peliin, Pihlström jatkoi.

Ketju toimi hyvin myös viime viikolla maajoukkueessa Karjala-turnauksessa ja mahdollisesti kolmikko pelaa olympialaisissakin.

- Kyllä toimi sielläkin hyvin. Ollaan pystytty pelaamaan tosi hyvää lätkää, totesi Pihlström maajoukkuepeleistä.

Sotshi-ottelu harmitti Pihströmiä. Hän uskoo, että ensi keskiviikkona Avangard Omskia vastaan peli on paljon parempaa.

- Monesti, mitä parempi joukkue on vastassa, sitä enemmän joka jätkä skarppaa. Mä luulen, että tää oli hyvä opetus meille. Näistä oppii. Pitää joka pelissä kaikkien jätkien olla mukana, että voidaan voittaa, Pihlström päätti

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: