Tiistai 18.12.2018

Liverpool sössi kolmen maalin johtonsa, jatkopaikka jäi varmistamatta

Jaa artikkeli:
Luotu: 
22.11.2017 00:23
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Sevillassa tarjottiin tiistai-iltana jännittävä ja vaiherikas jalkapallon Mestareiden liigan ottelu. Vierasjoukkue Liverpool siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 3-0 -johtoon ja peli näytti selvältä.

Sevilla nousi toisella puoliajalla kuitenkin 3-3 -tasapeliin. Kaikki maalinsa joukkue teki erikoistilanteesta. Wissam Ben Yedder osui vapaapotkutilanteesta sekä rankkarista ja yliajalla Guido Pizarro viimeisteli tasoitusmaalin 3-3:een kulmapotkutilanteesta.

Voitolla Liverpool olisi varmistanut jatkopaikkansa. Nyt Liverpool on vaarassa pudota jatkosta, jos päätöskierroksella häviäisi Moskovan Spartakille. Liverpoolin putoaminen edellyttäisi Spartakin voiton lisäksi myös Sevillan voittoa Mariborista, joka tiistaina pakotti E-lohkossa Spartakin Moskovassa 1-1 -tasapeliin.

F-lohkossa jo jatkopaikan varmistanut Manchester City varmisti lohkovoiton kaadettuaan Raheem Sterlingin maalilla Feyenoordin 1-0. Italian Seria A:n kärkijoukkue Napoli säilytti oljenkortensa jatkoon voitettuaan lohkossa toisena olevan Shahtar Donetskin 3-0. Napoli on lohkossa kolmantena.

G-lohkossa Besiktas varmisti jatkopaikkansa pelattuaan Istanbulissa 1-1 -tasurin FC Portoa vastaan. ”Energiajuomainen nurmipallojoukkue” RB Leipzig nousi tasapisteisiin Porton kanssa tyrmättyään Monacon vieraissa 4-1.

H-lohkossa Tottenham on yhä kärjessä voitettuaan Harry Kanen ja Soo Heung-Minin maaleilla Saksassa Borussia Dortmundin 2-1. Lohkokakkonen Real Madrid tyrmäsi Kyproksella APOEL Nikosian 6-0 ja varmisti jatkopaikkansa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Molly Hassan

Hei,
Oletko liikemies tai nainen? Jos jokin taloudellinen sotku tai tarvitset rahaa aloittaaksesi oman yrityksen? Tarvitsetko hyvitystä maksamaan velkaa? Jos sinulla on alhainen luottopiste ja pankkien / muiden paikallisten rahoituslaitosten vaikeudet saada lainaa? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. Tarvitset lainaa tai rahoitusta mistä tahansa syystä. Tarjoamme lainoja, joiden alhainen keskikorko on 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvan luotonantajan kautta.

Gonzalez Andres Financial Company
Sähköposti: [email protected]