Tiistai 18.12.2018

HIFK ja KalPa nosteessa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
23.11.2017 23:17
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Jääkiekon Liigan alkukauden alisuorittaja HIFK on saamassa pelinsä raiteilleen myös vieraissa. Torstaina HIFK voitti HPK:n 3-1.

HIFK on nyt kuuden ottelun pisteputkessa. Vierasvoitto oli joukkueelle henkisesti hyvin tärkeä, koska edellinen vierasvoitto oli tullut 14. lokakuuta, jolloin HIFK oli voittanut TPS:n.

- Erinomainen valmius. Joukkue teki hyvin töitä ja oli valmis urheilemaan heti alusta alkaen. Taistella saatiin tosissaan. Erittäin tyytyväinen olen vierasvoittoon, ei meillä näitä liiemmälti ole, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin kertasi lehdistötilaisuudessa.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen korosti ottelun olleen varsin tasaisen.

- HIFK oli pikkaisen edellä ja ansaitsi voittonsa. He ovat hyviä jyskytyskamppailujääkiekossa. Toinen puoli tuntia oli meidän vastustajan jäähyjen takia, mutta muutamassa ydinjutussa olimme vastustajaa jäljessä, sanoi Pennanen.

HIFK nousi Liigan sarjataulukossa kuudennelle tilalle. Eroa kärjessä oleviin Kärppiin on 18 pistettä.

HIFK:n nousua ei sinänsä voi pitää yllättävänä. Joukkueen pelitapa on toiminut ihan hyvin, mutta alkukaudella ongelmia oli ennen kaikkea maalinteossa. Nyt HIFK näyttäisi päässeen siitä ongelmasta eroon.

HPK:n kausi on ollut vaikea. Hämeenlinnalaisryhmä on sijalla 12, mikä ei vastaa ennakko-odotuksia.

KalPa nousi sijalle 11 HPK:n edelle voitettuaan Kouvolassa KooKoon Mikael Seppälän ja Tommi Jokisen maaleilla 2-1. Niko Hovinen pelasi KalPan maalilla vahvasti torjuttuaan 34 kertaa.

KalPa on voittanut neljä perättäistä ottelua. Viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni oleva KooKoo on enää pisteen edellä.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit