Keskiviikko 12.12.2018

Susijengille merkittävä voitto Bulgariassa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.11.2017 22:45
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi kykenee voittoihin ilman tähtipelaajiaankin. Lauri Markkanen, Petteri Koponen, Sasu Salin ja Gerald Lee jr olivat poissa, mutta Suomi voitti MM-karsintojen avausottelussaan silti Bulgarian pistein 82-80.

Takamiesosasto oli rautaa ilman Koposta ja Saliniakin. Jamar Wilson heitti 20 ja Antti Kanervo 18 pistettä.

- Ekalla puoliskolla ei tullut testattua heittokättä, mutta löysin puolustuksen kautta rytmini. Kun kolmannen jakson alkajaisiksi sain pari sisään putkeen, sen jälkeen jätkät löysivät minut loistavasti, Kanervo sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Wilson loisti kolmannella jaksolla.

- Päävalmentaja sanoi tauolla, että kunhan jaksamme keskittyä omaan puolustukseemme, turhautamme kyllä Bulgarian ennen pitkää. Saimme itsellemme pienen lepopieluksen kolmannella jaksolla ja lopussa melkein kävi kalpaten, mutta pidimme kuitenkin hermomme kasassa, Wilson pohdiskeli.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann kiitteli työmoraalia.

- Bulgaria oli sisukas joukkue. He puolustivat erinomaisesti ja liikuttivat palloa hyvin, mutta me olimme tänään ”haalarisusia”. Meiltä puuttui tukku tärkeitä pelaajia, mutta pelaajamme pelasivat suurella sisulla ja sydämellä ja ansaitsivat tämän voiton meille, Dettmann kiitteli omiaan Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomen pelit jatkuvat maanantaina. Silloin Helsingissä vastaan Helsingin Jäähallissa kello 18.30 alkaen Tshekki, joka voitti MM-karsintojen avauksessaan perjantaina Islannin 89-69.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: