Torstai 15.11.2018

Atletico Madrid ei jatka Mestareiden liigassa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.12.2017 00:50
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Jalkapallon Mestareiden liigassa pelattiin tiistaina loppuun alkulohkot A, B, C ja D. Lohkoista menivät jatkoon suurseurat yhtä lukuun ottamatta.

Espanjalainen mahtiseura Atletico Madrid jäi C-lohkossa kolmanneksi ja jatkaa europelejään tällä kaudella vain Eurooppa-liigassa. Atletico jäi Chelsean vieraana 1-1 -tasapeliin, mikä riitti Chelsealle lohkon kakkospaikkaan.

Lohkovoiton vei AS Roma. Se voitti lohkon jumboksi odotetusti jääneen azerbaidzhanilaisen Qarabahin 1-0.

Manchester United oli vielä putoamisuhan alla, mutta se pystyi vaikeuksien jälkeen voittamaan Old Traffordilla Moskovan TsSKA:n 2-1. ManU otti myös A-lohkon voiton.

Sveitsiläinen FC Basel kukisti Lissabonissa Benfican 2-0 ja nousi lohkossa toiseksi TsSKA:n edelle. TsSKA jatkaa europelejään vain Eurooppa-liigassa.

Paris Saint-Germain voitti B-lohkon, vaikka koki lohkossa ensimmäisen tappionsa hävittyään Bayern Münchenille 1-3. Bayern on lohkon toinen jatkaja. Celtic hävisi Anderlechtille 0-1, mutta menee silti Eurooppa-liigaan lohkokolmosena.

D-lohkon voiton vei FC Barcelona lyötyään Sporting Lissabonin 2-0. Juventus sijoittui lohkossa toiseksi voitettuaan Pireuksessa Olympiakosin 2-0. Sporting jatkaa pelejään Eurooppa-liigassa.

Mestareiden liigan lohkot E, F, G ja H viedään päätökseen keskiviikkona.

Jaa artikkeli: