Keskiviikko 19.12.2018

KHL:n tuomarilinja kummastuttaa, Jukka Jaloselta tiukkaa tekstiä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
7.12.2017 23:22
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit ei saavuttanut pisteitä KHL:n torstain kotiottelustaan Moskovan Dynamoa vastaan. Dynamon maalia vartioinut Ivan Botsharov oli loistovireessä.

- Vastusajan veskari pelasi hyvin. Vastustaja noudatti tyyliä, jolla halusi pelata. Kyllä me duunia painettiin niin paljon kuin pystyttiin. Välillä pomppii ja välillä ei. Tänään ei pomppinut, kommentoi Jokereiden maalilla kelpo pelin torjunut Karri Rämö.

Dynamo on ollut Jokereille inhottava vastustaja.

- Kaikissa peleissä ovat noudattaneet samaa kaavaa. Me hallitaan ja kaveri saa paikan ja tekee maalin. Viimeksi onnistuttiin yksi maali saamaan pienen pompun kautta. Tänään ei. Dynamo pelaa aika kurinlaista peliä vahvuuksillaan, joita heillä on, Rämö sanoi.

Ottelun tuomarilinja puhutti. Jokereille ei ilmeisesti haluttu antaa ylivoimaa.

- Ainahan se on ollut niin, että linja muuttuu todella paljon KHL:ssä. Kohta mennään siihen aikaan, että mitään vaan saa tehdä. Parempaahan olisi pelata ilman kiekkoa. Saat roikkua ja raastaa ja tehdä mitä vaan. Filmaaminen on ainoa tapa, millä saa jäähyjä nykyään, Rämö sanoi.

Jokereiden valmentaja Jukka Jalonen harmitteli ottelun ratkaissutta hyökkäyspään virhettä, josta Dynamo pääsi vastaiskuun.

- Tasainen ottelu. Tiedettiin, että tulee yhden maalin peli tänään, kuten oli viimeksikin. Uskottiin, että kolmannessa erässä voidaan se maali tehdä, mutta nyt kävi näin. Virhe tuli hyökkäyspäässä, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen.

Jalonen hämmästeli Jokereiden viime pelien tuomarilinjaa.

- Olisi ollut kiva, jos oltaisiin päästy vähän ylivoimallekin. Ei oikein päästä. Ihan sama, mitä siellä tapahtuu, mutta ei vain ylivoimaa meille tullut. Vastustajan veskari kaatuu kuin satakiloinen ukko lentää selälleen, kun lunta vähän ropsahtaa tohon kypärän kupeeseen. Aika hauskan näköistä on katsoa videolta, miten äijä lentää. En tiedä, itkisikö tai nauraisiko välillä.

Jalosen mukaan moinen turhauttaa pelaajia.

- Kovaa on pelaaminen, kun joudutaan välillä pelaamaan, noh en sano mitään, ettei tuu taas rapsuja. Pelaajat turhautuu siihen, kun vastustaja heittäytyy ja kaatuilee. Kun meidän äijiä kaadetaan, ei kyllä hirveästi käsi nouse. Ihan sama, ketä on puhaltelemassa. Henkisesti aika raskasta. Pelaajat tekee töitä ja antaa kaikkensa, mutta palkintoa siitä ei aina välttämättä tule. Jostain syystä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: