Sunnuntai 21.10.2018

Liigaa pelataan maaottelutauoillakin, kärkijoukkue Kärpät hävisi

Jaa artikkeli:
Luotu: 
15.12.2017 23:10
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jääkiekon Liigaa pelattiin perjantainakin, vaikka samaan maajoukkue pelaa EHT-turnausta Moskovassa. Leijonien matkassa Venäjällä on seitsemän Liigan pelaajaa.

Sarjakärki Kärpät joutui perjantaina Lahdessa tulemaan toimeen ilman Mikael Ruohomaata ja Julius Junttilaa sekä päävalmentajaansa Mikko Manneria, jotka ovat Leijonissa. Isäntä Pelicans voittikin Kärpät 3-1.

Sarjakakkonen TPS oli Tampereella kovilla Ilvestä vastaan, mutta voitti Ilkka Heikkisen jatkoaikamaalilla 3-2. Kolmantena oleva Tappara, jonka kokenut hyökkääjä Jukka Peltola on Leijonien riveissä, hävisi Vaasassa Sportille 0-4.

HIFK kohtasi viikon toisen tappionsa varsinaisella peliajalla taivuttuaan Raumalla Lukolle 0-1. Ässät voitti Jukurit 3-2 ja JYP HPK:n 4-1, joten HIFK putosi sarjataulukossa kuudenneksi.

Ässät on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi ja majailee sarjataulukossa neljäntenä. Mestareiden liigassa CHL:ssä tiistaina välieriin edennyt JYP on viidentenä.

Liigassa pelataan otteluita ennen joulua vielä ensi tiistaita. Sen jälkeen alkava joulutauko kestää viikon. Tositoimiin palataan tapaninpäivänä.

Jaa artikkeli: