Sunnuntai 21.10.2018

Real Madrid on maailmanmestari

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.12.2017 21:30
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Real Madrid voitti lauantaina seurajoukkueiden MM-turnauksen finaalissa brasilialaisen Gremion 1-0. Abu Dhabissa pelatun ottelun voittomaalista vastasi tuttu mies, Cristiano Ronaldo.

Ronaldon voittomaali syntyi 53. minuutilla vapaapotkusta. Ronaldon pamautti pallon sisään Gremion muurin läpi.

Real Madridille vuosi 2017 on tuonut peräti viisi mestaruutta. Real voitti viime kesäkuussa Mestareiden liigan. Lisäksi joukkue voitti Espanjan La Ligan mestaruuden, Espanjan Super Cupin sekä UEFA:n Super Cupin.

Espanjan La Ligassa Real Madridin kausi ei ole mennyt mallikkaasti. Joukkue on sarjassa vasta neljäntenä eron kärkijoukkueeseen FC Barcelonaan ollessa kahdeksan pistettä. Ensi viikonloppuna pelattava El Clasico Realin ja Barcan välillä voi ratkaista mestaruuden kannalta jo paljon.

Seurajoukkueiden MM-turnausta on kritisoitu turhaksikin turnaukseksi. Se tietysti kuormittaa muutenkin täyteen buukattua futiskautta, mutta toisaalta on mielenkiintoista mitata Euroopan ja muun maailman liigojen tasoa.

Realin finaalivastustaja Porto Alegren Gremio on Brasilian liigassa kuudentena. Real piti palloa Gremiota vastaan 62 prosenttisesti, eikä Gremiolla näyttänyt olevan jakoa.

MM-turnauksen pronssiottelussa meksikolainen Pachuca voitti Arabiemiraattien Al Jaziran 1-0.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: