Lauantai 20.10.2018

Jokerit oli töpeksiä pahasti, Pihlströmistä ikävä uutinen

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.12.2017 23:30
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit pelasi maanantaina hämmästyttävänkin kaksijakoisen ottelun KHL:ssä Lada Toljattia vastaan.

Jokerit hallitsi ottelua ensin suvereenisti, mutta johti vain 2-0. Legendaarisen autonvalmistajan sponsoroima joukkue nousi kolmannessa erässä 3-2- johtoon, mutta Peter Regin tasoitti 26 sekuntia ennen loppua 3-3:een ja lopulta Jokerit voitti rankkarikisan päätteeksi 4-3.

- Mielestäni pelasimme aika hyvin tänään. Dominoimme ensimmäistä erää täysin. Jostain syystä olimme vain 2-0 -johdossa. Olisimme voineet tehdä kuusi maalia, mutta emme tehneet, Regin summasi ensimmäisestä erää.

Lada pääsi mukaan toisessa erässä.

- Toisessa erässä emme päässeet ylivoimalle, vaikka pidimme kiekkoa koko ajan. Ilman kritiikkiä tuomareille, en ymmärrä, miksi emme saaneet enempää ylivoimaa, Regin sanoi.

- Kolmannessa erässä annoimme maalin ja jouduimme paineeseen. Mutta ainakin tulimme takaisin ja saimme kaksi pistettä. Se on paljon parempi kuin nolla. Hyvä voitto, mutta olisi pitänyt ottaa täydet pisteet, Regin jatkoi.

Regin oli iloinen, että tällä kerralla kiekko pomppi hänelle.

- Pelasimme kuudella viittä vastaan ja yritin vain saada kiekon verkkoon. Paluukiekko tuli mailaani. Se oli onnekas pomppu, joita tällä kaudella ei ole ollut liikaa.

Ladan latvialaisvalmentaja Artis Abols haastoi tilanteen. Videotarkastuksessa maali kuitenkin hyväksyttiin.

- Tässä liigassa ei koskaan tiedä, eikä mikään yllätä minua. Katsoimme videotaulua ja näimme, että se oli selvä maali. Mutta koskaan ei voi tietää, Regin naurahti.

Jokerit on kokenut viime aikoina tiukkoja pelejä. Tappioitakin on tullut.

- Tämä on kova liiga. Jos teet vähänkin virheitä, häviät pelejä. Niin on käynyt meille muutaman kerran. Tänään nousimme voittoon, joten oli hyvä askel, totesi Regin.

KHL:ssä ei vietetty yhtään välipäivää maaottelutauon jälkeen. Sivussa Jokereilta olivat maajoukkuekomennuksella olleet Antti Pihlström, Marko Anttila sekä nuorten MM-kisoihin matkannut Eeli Tolvanen.

Pihlström loukkasi sunnuntaina Venäjä-ottelussa ranteensa. Jokereiden valmentaja Jukka Jalonen vahvisti, että vamma vaatii leikkaushoitoa.

- Hyvin huono tilanne. Huomenna leikataan ranne. Jos kaikki menee ihan nappiin, niin voi olla, että kolmen kuukauden päästä pelaa, Jalonen sanoi.

Pyeongchangin olympialaisiin Pihlström ei ehdi kuntoutua.

- Joo, se on ihan selvä. Näin siinä kävi valitettavasti, harmitteli Jalonen.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: