Keskiviikko 23.1.2019

Lauri Markkasen heitto kulkee taas, ennätyspisteet NBA:ssa!

Jaa artikkeli:
Luotu: 
30.12.2017 11:17
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Lauri Markkasella on ollut joulukuussa ongelmia heittonsa kanssa, mutta nyt peli näyttää taas kulkevan. Perjantaina hän hurjasteli ennätyspisteensä NBA:ssa. Markkasen 32 pistettä johdattivat Chicago Bullsin 119-107 -kotivoittoon pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta Indiana Pacersista.

Markkanen teki taukoon mennessä 10 pistettä. Hän viimeisteli kolmannella neljänneksellä 13 pistettä ja täydensi ennätyksensä viimeisellä 12-minuuttisella.

Markkanen viimeisteli kaikilla tavoilla. Hän upotti viisi kolmosta, kolme heittokakkosta, kaksi layupia, yhden donkin ja viisi vapaaheittoa.

- Keskimääräisesti on kivempi voittaa kuin hävitä. Kun sain muutaman heiton sukasta lävitse, niin itseluottamukseni vain kasvoi, Markkanen kommentoi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Alkukaudella jopa kymmenen ottelun tappioputkessa ollut Chicago Bulls voitti kolmannen perättäisen ottelunsa. Sarjataulukossa jo kuudella joukkueella on heikompi voittoprosentti kuin Bullsilla. Pudotuspeliviivalle Bullsilla on toki pitkä matka.

Bullsin kohentunut peli on paljolti seurausta tärkeiden pelaajien toipumisesta pelikuntoon. Espanjan maajoukkuemies Nikola Mirotic, joka oli alkukaudella loukkaantuneena, heitti Pacers-ottelussa 28 pistettä. Hän oli Markkasen ohella ratkaisevassa roolissa.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: