Keskiviikko 23.1.2019

Maalinteko oli Jokereille tuskaa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.1.2018 22:23
  • Kuva: Jokerit / Mikko Taipale
    Kuva
|

Jokerit hävisi perjantaina vierasottelussa HK Sotshille 1-2. Jokerit laukoi Sotshin maalivahtia Konstantin Barulinia kohti 41 kertaa, mutta Barulinin onnistui yltämään vain Yhdysvaltojen olympiajoukkueeseen valittu Matt Gilroy siniviivalaukauksellaan.

Eeli Tolvanen osui läpiajostaan vain tolppaan. Barulin torjui myös Pekka Jormakan loistopaikan.

- Meidän olisi pitänyt pystyä hyödyntämään ylivoima ja tekemään toinen maali jo avauserässä. Toisessa erässä meillä oli vaikka kuinka paljon paikkoja sekä tasakentällisin että ylivoimalla tehdä 2–0-maali. Sitten he saivat yhtäkkiä tasoitusmaalin, jonka jälkeen peli muuttui vaikeakasi. Mielestäni ansaitsimme enemmän. Joskus sitä törmää tulikuumaan maalivahtiin, mutta sille emme enää voi mitään, Jokereiden kapteeni Peter Regin sanoi tiedotteessa.

Sotshi varmisti voitollaan pudotuspelipaikkansa. Jokerit tarvitsee enää pisteen pudotuspelien kotietunsa varmistamiseksi, mutta kolmospaikka toisi helpomman ottelukaavion pudotuspeleihin. Neljäntenä oleva Lokomotiv Jaroslavl uhkaa Jokereita viiden pisteen päässä.

- Jokainen joukkue pelaa kovaa juuri nyt. Edellisessä ottelussa Kazanissakin oli jo pudotuspelitunnelmaa. Kaikki pelit tästä eteenpäin ovat vaikeita, Regin totesi.

Jokerit pelaa vieraskiertueellaan sunnuntaina Neftehimik Nizhnekamskia ja tiistaina Salavat Julajev Ufaa vastaan. Sen jälleen ennen olympiataukoa Jokerit pelaa vielä Dynamo Riikaa vastaan kotona ja vieraissa. Olympiatauon jälkeen Jokerit pelaa viimeiset runkosarjapelinsä SKA Pietaria ja Riikaa vastaan.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: