Keskiviikko 23.1.2019

Jokereiden kiertuesaldo yhä nollilla, tiukaksi menee kolmospaikkataisto

Jaa artikkeli:
Luotu: 
21.1.2018 22:11
  • Kuva: Jokerit / Mikko Taipale
    Kuva
|

Jokerit taipui karussa Nizhnekamskin öljynjalostamokaupungissa sunnuntaina pelatussa KHL-jääkiekko-ottelussa Neftehimikille 2-3. Ensimmäisen erän jälkeen Jokerit johti 2-0, mutta suli sen jälkeen.

Vastassa oli toki kovatasoinen joukkue, joka on itäisessä konferenssissa kerännyt pisteitä toiseksi eniten.

- Ei ollut heikko vastustaja tänään. Saimme todella hyvän alun, mutta ei näitä matseja kymmenessä minuutissa voiteta. He pelasivat paljon kiekkoja maalille, sieltä se yksi onnekas pomppumaalikin tuli. Niitä on vaikea pelata pois, vähän oli huonoa tuuriakin, Jokereiden maalilla pelannut Karri Rämö kommentoi seuran tiedotteessa.

Vieraskiertueellaan Jokerit on hävinnyt kaikki kolme otteluaan varsinaisella peliajalla.

- Täytyy nyt funtsia muutamia juttuja, miten saadaan peliämme kokonaisvaltaisesti paremmaksi ja pelataan tietyissä tilanteissa vähän paremmin. Ei tässä mitään hätää ole, Rämö sanoi.

HK Sotshi hävisi Moskovan TsSKA:lle sunnuntaina, joten Jokereiden kotietu pudotuspeleihin varmistui. Läntisen konferenssin sarjataulukossa Jokerit on kolmantena, mutta on vaarassa pudota neljänneksi. Lokomotiv Jaroslavl vaanii kahden pisteen päässä.

Nelostila toisi Jokereille pudotuspeleihin vaikeamman ottelukaavion. SKA Pietari olisi mitä todennäköisimmin vastassa jo toisella kierroksella.

- Vielä olisi muutama peli ennen pitkää taukoa, jonka jälkeen on vielä pari peliä. Tauko on tosi haasteellinen, mutta sen aikana pystyy myös tekemään paljon asioita ja hiomaan pienet asiat kuntoon. Pudotuspelit ovat sitten aivan eri maailma. Nyt täytyy peli kerrallaan kairata voittoja ja saada hyvä tunne tauolle lähdettäessä, Rämö pohti.

Eeli Tolvanen pelasi Nizhnekamskissa vain neljä vaihtoa. Hänen alkukauden hurja maaliputkensa on vaihtunut tehottomaan jaksoon.

Tiistaina Jokerit päättää vieraskiertueen Ufassa otteluun Erkka Westerlundin luotsaamaa Salavat Julajevia vastaan. Loppuviikosta ohjelmassa Jokereilla on koti- ja vierasottelut Riian Dinamoa vastaan.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: