Torstai 17.1.2019

Porin Ässät syvällä syöksyssä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
3.2.2018 23:23
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
|

Porissa jääkiekkofaneja ei hymyilytä. Paikallinen Ässät on onnistunut voittamaan viimeisestä 12 ottelustaan vain yhden.

Tammikuun puolivälissä Ässät antoi potkut päävalmentajalleen Jyrki Aholle. Sen jälkeen joukkue on pelannut seitsemän ottelua, joista on kerännyt viisi pistettä. Mikael Kotkaniemen nousu päävalmentajaksi ei ole vaikuttanut menestyskäyrään.

Lauantaina Ässät hävisi Ilvekselle Porissa 3-6. HPK taipui jatkoajalla HIFK:lle 2-3 ja KooKoo voitti Sportin 4-1, joten HPK, KooKoo ja Ilves ovat enää neljän pisteen päässä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevista Ässistä.

Jos Ässät pudotuspeleistä tipahtaa, voi esittää hyvän kysymyksen, oliko valmentajaa järkeä vaihtaa ihan noin omasta mielestä? Toki Ässillä on kaikki vielä omissa käsissä, mutta hyvältä ei tällä hetkellä näytä.

Kärkiottelussa TPS yllätti Kärpät voittolaukauskisan jälkeen 2-1. Kärpät johtaa toisena olevaa TPS:ää kuitenkin 16 pisteellä, eikä TPS:llä liene jakoa runkosarjan voittoon.

Tappara jatkaa kolmantena voitettuaan Jukurit 4-2. TPS:stä Tappara on jäänyt kaksi pistettä.

Ensi viikolla CHL-finaalissa pelaava JYP pehmitti KalPan 3-0 pelattuaan nyt parhaalla miehistöllään toisin kuin perjantaina HIFK:ta vastaan, jolloin hävisi 0-6. JYP on sarjassa neljäntenä kahden pisteen päässä Tapparasta ja kaksi pistettä HIFK:ta edellä.

Pelicans päätti viiden ottelun tappioputkensa voitettuaan SaiPan 4-2. Sarjataulukossa Pelicans on yhdeksäntenä neljän pisteen päässä kuudentena olevasta Lukosta.

Jaa artikkeli: