Tiistai 11.12.2018

SM-liigassa kauden pienin yleisömäärä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
6.3.2018 23:04
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
|

Suljettu jääkiekon Liiga tietää sitä, että loppukaudesta pelataan merkityksettömiä otteluita. Mestiksestä kabinettipelillä pääsarjatasolle nostetut Jukurit, KooKoo ja Sport menettivät pudotuspelimahdollisuutensa jo aiemmin ja tahkoavat maaliskuun pelinsä pakkopullana.

Suljettu sarja näkyy tietysti yleisömäärissä. Tiistaina Kouvolassa KooKoo-Ässät -ottelua oli seuraamassa paikan päällä vain 2292 katsojaa. Se on kauden pienin yleisömäärä koko sarjassa.

KooKoon faneilla ei ole aihetta hymyyn. Ässät otti Kouvolassa 5-2 -voiton ja taistelee tiukasti vielä säälipudotuspelien kotiedusta.

Lukko hävisi Jukureille jatkoajalla 1-2. Ässät ja Lukko ovat ennen kahta viimeistä otteluaan nyt tasapisteissä ja kohdannevat toisensa säälipudotuspeleissä paras kolmesta sarjassa.

Vaasassa oli 2682 katsojaa seuraamassa Sportin ja TPS:n mittelöä. Sport sai kaiken kunnian niukasta 4-5 -tappiosta sarjakakkosta vastaan.

Tampereella Tappara tyrmäsi Kärpät 5-1. Kärpät varmisti runkosarjan voittonsa jo aiemmin. Kahdessa viimeisessä ottelussaan Kärpät onkin tehnyt vain kaksi maalia, mutta tuloksillahan ei ole enää merkitystä.

Tosipelit alkavat Kärpillä vasta 20. maaliskuuta, kun puolivälierät käynnistyvät. Sitä ennen on hyvä säästellä energiaa, jota keväällä tarvitaan.

Jaa artikkeli: