Keskiviikko 19.12.2018

Jääkiekon Liigan pudotuspelijoukkueet nyt selvillä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
8.3.2018 21:52
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
|

Pelicans voitti torstaina Lahdessa arkkivihollisensa KooKoon 3-1. Voitto varmisti Pelicansille pudotuspelipaikan.

Ilves voitti Sportin 5-1 ja HPK Kärpät 4-0. Pelicansin voitto KooKoosta merkitsi kuitenkin, ettei Ilvestä ja HPK:ta nähdä pudotuspeleissä. Ilveksen viime vuoden komea puolivälieräsarja Tapparaa vastaan on muisto vain.

Pelicansilla on mahdollisuus vielä säälipudotuspelien kotietuun, kun Ässät hävisi torstaina JYPille 2-4 ja Lukko KalPalle 0-5. Jos Pelicans voittaa lauantaina Vaasassa Sportin, Ässät häviää HIFK:lle ja Lukko häviää Ilvekselle, nousee Pelicans sarjataulukossa kahdeksanneksi.

HIFK voitti torstaina jatkoajalla TPS:n 3-2. Neljättä tilaa korkeammalle HIFK ei kuitenkaan voi nousta, kun Tappara voitti Mikkelissä jatkoajalla Jukurit 4-3. Tappara varmisti voitollaan puolivälierien kotiedun.

HIFK nousee neljänneksi ja saavuttaa kotiedun, mikäli voittaa lauantaina Porissa Ässät. Kaksi pistettä HIFK:ta edellä olevan JYPin pitäisi myös hävitä Kouvolassa KooKoolle.

Kärpät varmisti runkosarjan voiton jo helmikuussa. Sen jälkeen oululaisjoukkue on hävinnyt seitsemästä ottelustaan kuusi. Kärppien kolmen viimeisen ottelun maaliero on 2-13.

Jaa artikkeli: