Keskiviikko 12.12.2018

Tyly tappio – Jokereilla ei ollut jakoa Moskovassa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.3.2018 21:34
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Punaisen armeijan keskusurheiluseura Moskovan TsSKA aloitti jääkiekon KHL:n pudotuspelisarjan Jokereita vastaan suvereenilla 4-0 -voitolla. TsSKA dominoi peliä selvästi, eikä Jokerit päässyt parhaalle tasolleen.

Greg Scott teki TsSKA:n avausmaalin jo kahden minuutin jälkeen. Erän lopulla Valeri Nitshushkinille merkitty maali meni onnekkaasti sisään Tommi Kivistön luistimesta.

Jokerit pelasi toisessa erässä paremmin, mutta Steve Moses osui vain tolppaan. Kolmannessa erässä TsSKA:lle maalasivat Sergei Andronov ja Sergei Shumakov.

– Turhaan katseltiin, mitä tapahtuu. Oli tiedossa, miten he pelaavat, siinä ei tullut yllätyksiä. Pitää olla huomenna itse aloitteellisempia ja ruveta vaan tekemään. Joskus saattaa mennä persiilleen, pääasia, että yrittää. Ajoittain pelissämme oli hyviä elementtejä. Saimme luotua muutamia ylivoimahyökkäyksiä, joita tällaisia joukkueita vastaan tulee hyvin harvoin, arvioi Jokerien hyökkääjä Marko Anttila seuransa tiedotteessa.

Anttilan mukaan Jokerit kykenee lauantaina Moskovassa pelattavassa toisessa ottelussa kyllä parempaan.

– Olen varma, että huomenna kaikki ovat valmiina. Huomenna pitää joka ukon vähän parantaa ja alkaa voittaa kamppailuja. Se liekki paistaa meistä kaikista huomenna aivan varmasti, Anttila lupasi.

Kokenut valmentaja ja arvostettu jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen antoi Twitterissä Jokerien peliesityksestä perjantaina tylyn arvion. Seuraavassa Lehkosen twiitti:

”On niin monta osa-aluetta missä Jokerit on selvästi jäljessä että vaikea uskoa että tästä mennään jatkoon!”

A)Trap vuotaa kuin verkkokassi
B)Avauspelit sakkaa jatkuvasti
C)Omanalueenpp ei tuota riistoja
D)Ei ole nopeaa lähtöä!
-kehonkieli on veltto!!!!

Lehkosen kritiikille löytyi perjantain ottelua seuratessa kyllä perusteita. Lauantaina Jokerien on parannettava peliään huomattavasti, jos ottelusarja mielitään tasoittaa.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: