Keskiviikko 12.12.2018

SaiPa lähetti Pelicansin kesälaitumille – Tässä Liigan puolivälieräparit

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.3.2018 22:11
  • Kuva: Jääkiekon Liiga
    Kuva
|

Lahden Pelicansin kausi jääkiekon Liigassa päättyi lauantaina. Pelicans hävisi lauantaina Lahdessa pelatun kolmannen puolivälieräkarsintaottelun SaiPalle jatkoerän alussa 2-3.

Pelicans johti Iikka Kangasniemen ja Miska Siikosen maaleilla kahden erän jälkeen 2-0. Jonatan Tanus kavensi 1-2:een ja vielä aivan ottelun loppuhetkillä Ahti Oksanen ohjasi maalin edestä 2-2-tasoituksen. SaiPan molempia maaleja tarkasteltiin videolta.

Jatkoerää ehdittiin pelata vain kaksi minuuttia ja 17 sekuntia. Oksanen vastasi SaiPan jatkopaikan ratkaisseesta maalista.

SaiPa oli runkosarjan iloinen yllättäjä seitsemännellä tilallaan. Joukkueen valmentaja Tero Lehterä sanoi ennen Pelicans-sarjaa, että tavoite on tavallaan jo saavutettu. Pääsy puolivälieriin on iso sulka Lehterän hattuun.

Pelicansin kausi oli runkosarjassa epätasapainoinen, mutta pudotuspelisarjassa joukkue laittoi SaiPan lujille. Lahtelaisten kesäloma oli pienestä kiinni.

SaiPa pelaa puolivälierissä TPS:ää vastaan. Muut puolivälieräparit ovat Kärpät-Ässät, Tappara-KalPa ja JYP-HIFK.

Kärpät-Ässät ja TPS-SaiPa -sarjat alkavat tiistaina Oulussa ja Turussa. Tappara-KalPa ja JYP-HIFK -sarjat alkavat keskiviikkona Tampereella ja Jyväskylässä. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: