Torstai 13.12.2018

Kärpille selvä voitto – TPS oli ahtaalla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
20.3.2018 23:24
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jääkiekon Liigan puolivälierät alkoivat tiistaina. Kärpät otti Oulussa selvän 4-1 -voiton Ässistä, mutta SaiPa laittoi TPS:n koville Turussa. Zach Budishin maali ensimmäisen jatkoerän lopulla toi TPS:lle kuitenkin 4-3 -voitto.

- Tiukka taistelu tuli, niin kuin odotettiinkin. Tatsin ja pelinopeuden kanssa oli haasteita. Myös pikkaisen kärsimättömiä oltiin, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen kertasi lehdistötilaisuudessa.

Vielä kolmannessa erässä vieraat johtivat 3-1.

- Kolmannessa erässä peliimme tuli rohkeus ja selkeys. Myös jatkoajalla oli rohkeutta ja aggressiivisuutta. Sitten saatiinkin ansaittu voittomaali, Kaskinen sanoi.

SaiPalla oli ennen TPS-ottelua vain kaksi lepopäivää edellisestä sarjasta.

- Vähän erityyppistä peliä kuin vaikka Pelicansia vastaan (pudotuspelien 1. kierroksella). Playoffkiekkoa ja fyysisiä vääntöjä, SaiPan valmentaja Tero Lehterä lausui.

Runkosarjavoittaja Kärppien valmentaja Mikko Manner kehui pelaajiensa esityksiä.

- Tiukka peli. Jussi (Rynnäs) oli hyvä maalissa. Hyviä onnistumisia, joista nopeasti nousevat mieleen (Mikael) Ruohomaan maalit ja (Kristian) Vesalaisen ylivoimamaali, Manner sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Tiedettiin, että tuli sitten voitto tai tappio, tuloksen kanssa eläminen on ratkaisevaa. Torstaina varmaan huuma nousee. Tosi onnellinen olen hienosta voitosta, Manner jatkoi.

Yleisömenestyksiä ensimmäiset puolivälieräottelut eivät olleet. Turussa katsojia oli 5698 ja Oulussa vain 4537.

Jaa artikkeli: