Maanantai 17.6.2019

HIFK:lle ryöstö Jyväskylässä – Tapparan ja KalPan peli päättyi painiskeluun

Luotu: 
21.3.2018 22:42
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jääkiekon Liigan puolivälieräsarjoja aloitettiin keskiviikkona Tampereella ja Jyväskylässä. Tampereella Tappara otti niukan 3-2 -voiton KalPasta. Jyväskylässä JYP sai puolestaan taipua HIFK:lle 1-2.

JYP ampui Kevin Lankisen vartioimaa HIFK:n maalia kohti 36 kertaa, mutta onnistui maalinteossa vain kerran. HIFK:n voittomaalin teki Erik Thorell nelisen minuuttia ennen loppua.

- Tiukkaa vääntöä oli, mutta ei riittänyt meillä tänään. Hyökkäysalueella pitää olla vähän kovempi ja terävämpi. Pitää päästä paremmille paikoille ja kun niille päästään, niin niissä pitää olla tehokas. Paljon saatiin laukauksia, mutta kovempaa pitää mennä maalille, Hytönen listasi kehityskohteita, arvioi JYPin Juha-Pekka Hytönen seuransa Facebook-sivuilla julkaistulla videolla.

Sarja jatkuu perjantaina Helsingissä. JYPille olisi tietysti tärkeää lunastaa kotietu itselleen takaisin.

- Nyt vain palauttelut käyntiin ja huomenna hyvää treeniä. Ei tässä mitään ihmeitä. Ihan normikaavalla mennään, kuten runkosarjassakin, Hytönen linjasi.

Tapparan ja KalPan ottelu päättyi nahinointiin. Tapparan Sebastian Revolle ja KalPan Jerry D'Amigolle tuomittiin ulosajo ja pelirangaistus.

- Tämä ei ollut meidän ideologian mukaista, mutta toisaalta siellä oli pelattu tunteella koko 60 minuuttia. Lähtökohtaisesti en kuitenkaan tuollaista lähde meille hakemaan, KalPan valmentaja Sami Kapanen kommentoi YLE:n verkkosivujen mukaan.

KalPa isännöi sarjan toista ottelua perjantaina Kuopiossa.

Jaa artikkeli: