Torstai 13.12.2018

SaiPalle katkera tappio: ”Tämä on maksimissaan seitsemän pelin sarja”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
22.3.2018 23:29
  • Kuva: Jääkiekon Liiga
    Kuva
|

Lappeenrannassa mätettiin torstaina maaleja urakalla SaiPan ja TPS:n välisessä playoff-ottelussa. Tapahtumarikkaassa pelissä SaiPa nousi tasoihin 0-2 -tappioasemasta ja johtikin ottelua kolmannessa erässä 5-3, mutta TPS voitti 6-5.

TPS johtaa ottelusarjaa jo 2-0. Voisi ajatella, että torstain tappio oli SaiPalle paha henkinen takaisku.

- Neljä voittoa vaaditaan ja kaverin pitää vielä kaksi ottaa. Tämä on maksimissaan seitsemän pelin sarja. Ei tämä sarja todellakaan ole vielä ohi, SaiPan avausmaalin tehnyt Topi Nättinen kommentoi SaiPan Youtube-kanavalla.

Ottelusarja jatkuu Turussa lauantaina. Jos SaiPa häviää kolmannenkin pelin, on ottelusarja katkolla TPS:lle maanantaina.

- Ne erän alut, kun saadaan Turkuun mukaan, niin varmasti tullaan sieltä voittajina, Nättinen sanoi.

Porissa Ässät voitti Kärpät 3-2. Ässät oli johtanut ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0, eikä kaksi maalia tuottanut Kärppien kolmannen erän lopun kiri riittänyt.

- Ässät ansaitsi voiton. Jostain syystä mä en saanut joukkuetta ymmärtämään, että kello 18.30 alkaa peli. Ässät oli ensimmäisessä erässä paljon nälkäisempi ja playoffeissa sillä tasolla, jota voittaminen vaatii, kommentoi Kärppien päävalmentaja Mikko Manner lehdistötilaisuudessa.

Sarja on nyt 1-1 -tasatilanteessa. Kolmas ottelu pelataan lauantaina Oulussa.

Jaa artikkeli: