Keskiviikko 16.1.2019

Kärpille jo toinen voitto – Tappara alkaa olla ahtaalla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
19.4.2018 22:29
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Oulun Kärpät voitti jääkiekon Liigan finaalisarjan toisessa ottelussa Tampereella Tapparan torstaina 4-2. Voitollaan Kärpät siirtyi ottelusarjassa 2-0 -johtoon. Suomen mestaruudesta Kärpät on kahden voiton päässä.

Tappara hallitsi peliä ensimmäisessä erässä ja toisen erän alussa. Sitten ote siirtyi Kärpille. Toisen erän alussa Charles Bertrand tasoitti 2-2:een ja erän puolivälin jälkeen Jasse Ikonen teki voittomaaliksi jääneen osuman. Kolmannessa erässä Kärpille osui vielä Shaun Heshka, jolle Tappara oli jättänyt yllättävän paljon tilaa.

Lauantaina sarja jatkuu Oulussa. Jos Kärpät voittaa silloinkin, olisi ottelusarja Kärpille katkolla ensi maanantaina Tampereella.

- Ei meillä ole mitään niskalenkkiä, matka jatkuu seuraavaa päivää kohti. Pyrimme elämään päivässä kiinni, ihan niin kuin olemme tehneet koko kauden ajan. Keskitymme ainoastaan niihin asioihin, mihin me voimme vaikuttaa, Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen kommentoi YLE:n verkkosivuilla.

Kärppien raskas välieräsarja HIFK:ta vastaan päättyi vasta viime lauantaina. Yhdeksän päivän sisään Kärpät on urakoinut neljä kovaa peliä, kun Tappara sai lepäillä ennen finaalisarjaa viikon verran. Energiatasoissa Kärpät ei silti ole näyttänyt jäävän jälkeen.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: