Sunnuntai 26.5.2019

Liverpoolissa hurja ilta: Seitsemän maalia

Luotu: 
24.4.2018 23:47
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Liverpool otti jalkapallon Mestareiden liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa 5-2 -kotivoiton AS Romasta. Liverpool hallitsi peliä pitkään suvereenisti, mutta antoi lopussa Romalle kaksi arvokasta vierasmaalia.

Yksi oli ylitse muiden. Liverpoolin egyptiläishyökkääjä Mohamed Salah teki ensin itse kaksi maalia ja syötti sen jälkeen Sadio Manen ja Roberto Firminon maalit. Firmino teki vielä Liverpoolin viidennen maalin kulmapotkusta osuman oltua Liverpoolin ainoa, jossa Salah ei ollut mukana.

Roma jätti laitaan liikaa tilaa. Valioliigan maalikunkku Salah hyödynsi tilan helposti ja antoi näytteen siitä, miksi hän on Euroopan sarjojen tämän hetken kuumin maalintekijä, ja miksi Egyptiä veikkaillaan kesän MM-kisojen yllättäjäksi.

Viimeisen vartin aikana Romakin sai tulosta. Ensin maalinteossa onnistui Edin Dzeko 81. minuutilla ja nelisen minuuttia Diego Perotti teki maalin rangaistuspotkusta, joka annettiin käsivirheestä.

Liverpool lähtee ensi viikon keskiviikkona Roomassa pelattavaan otteluun kolmen maalin johtoasemasta. Mutta kysymys kuuluu, onko johtoasema sittenkään turvallinen?

Roma nousi puolivälierissä voittoon Barcelonasta lähdettyään kotiotteluunsa kolmen maalin tappioasemasta. Haaste Liverpoolia vastaan ei siis ole mahdoton?

Jaa artikkeli: