Tiistai 18.6.2019

Kimi Räikkösen ympärillä riittää taas huhuja

Luotu: 
25.5.2018 13:33
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
|

Kimi Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla jälleen tämän kauden jälkeen. Räikkönen itse haluaisi jatkaa Formula ykkösissä, mutta Ferrari ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstään.

- Se riippuu täysin tallista ja he tietävät tasan tarkkaan mitä minä haluan. En aja Formula ykkösissä, jos minulla ei ole hauskaa. Ajamisen ilo on se mikä pitää minut täällä. Jatkopäätös on monen asian summa, ja ainakaan minun haluni ajaa täällä kilpaa ei tule katoamaan kauden loppuun mennessä, Räikkönen ilmoitti toiveistaan Monacossa Sky Tv:n mukaan.

Ilta-Sanomat uutisoi perjantaina, että Räikkönen saattaisi palata ensi vuonna ralliautoilun pariin. Ajoihan Kimi rallia 2010-11, jolloin piti Formula ykkösistä taukoa.

Räikkösen uusi ralliyhteistyökumppani olisi Tommi Mäkisen johtama Toyota. Ilta-Sanomien mukaan Mäkinen ja Räikkönen tapaavat tänä viikonloppuna Monacossa.

Ferrari tehnee päätöksensä kesän aikana. Sebastian Vettel haluaisi, että Räikkönen jatkaisi hänen tallikaverinaan. Ferrarin päätös riippuu kuitenkin Räikkösen ja tallin menestyksestä.

Räikkösen tilalle Ferrarille huhutaan Daniel Ricciardoa, jonka Red Bull-sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen.

Valtteri Bottaksen tilanne Mercedeksellä on sekin auki. Mercedes ei ole vielä tehnyt Bottaksen eikä Lewis Hamiltonin kanssa jatkosopimusta.

Linkki Ilta-Sanomien juttuun:
https://www.is.fi/formula1/art-2000005694295.html?ref=rss

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: