Tiistai 22.1.2019

HJK muistutti futismatsin peliajasta Metroderbyssä – Yleisömäärä pettymys

Jaa artikkeli:
Luotu: 
26.5.2018 18:56
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
|

Stadin derbyjä ei jalkapallon Veikkausliigassa tällä kaudella nähdä, koska HIFK putosi viime kauden jälkeen Ykköseen. Lohdutukseksi tulivat ”Metroderbyt” Espoon FC Hongan palattua pääsarjatasolle.

HJK:n ja FC Hongan kauden ensimmäinen kohtaaminen Veikkausliigassa pelattiin lauantaina ihanteellisissa sääolosuhteissa. Toisin kuin Stadin derbyissä, ei Töölön stadion Metroderbyssä kuitenkaan täyttynyt. Katsojia oli vain 5620.

HJK voitti ottelun 3-2 oltuaan ensin 0-2 -tappioasemassa. HJK-fanit huutelivat jo omilleen, että ”mistä teille maksetaan”, mutta toisella puoliajalla HJK teki kolme maalia seitsemässä minuutissa.

HJK:n voittomaalin viimeisteli Mosa Yaghoubi. Hän muistuttikin Iltalehden mukaan jalkapallo-ottelun kestävän 90 minuuttia.

Voittonsa myötä HJK johtaa sarjaa neljän pisteen turvin. Sarjakakkonen RoPS pelasi Turussa FC Interin vieraana 3-3 -tasapelin.

Sarjakolmonen KuPS koki shokkitappion hävittyään PS Kemille 2-3. Kauden toisella voitollaan Kemi nousi pois sarjan jumbopaikalta. TPS hävisi Ilvekselle Tampereella 0-2 ja putosi viimeiseksi.

FC Lahti jatkaa neljäntenä pelattuaan VPS:n kanssa tasan 1-1. Myös Seinäjoella pelattu SJK:n ja IFK Mariehamnin ottelu päättyi 1-1. Alexei Eremenko seniorin pesti SJK:n päävalmentajana ei alkanut ainakaan mahalaskulla.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: