Tiistai 18.6.2019

Egyptin painajainen ei toteutunutkaan – Lohdullinen uutinen MM-kisoihin

Luotu: 
27.5.2018 23:22
  • Kuva: All Over Press / EPA
    Kuva
    Real Madridin Cristiano Ronaldo lohdutti Liverpoolin Mo Salahia tämän loukkaannuttua Mestareiden liigan finaalissa lauantaina.
|

Liverpoolin egyptiläistähtihyökkääjälle Mohamed Salahille Mestareiden liigan finaali oli lauantaina sysimusta. Salah joutui jättämään kentän jo ensimmäisellä puoliajalla ja Liverpool hävisi ottelun 1-3 maalivahtinsa Loris Kariusin emämunausten takia.

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp sanoi Salahista finaalin jälkeen, että pahalta näyttää viitaten tämän mahdollisuuksiin kuntoutua MM-kisoihin. Egyptissä oli jo maansurua, mutta sunnuntaina kuultiin valoisampia uutisia.

Egyptiläislähteiden mukaan Salah joutuisi huilaamaan kolmisen viikkoa, joten Salah pystyisi pelaamaan MM-kisoihin. Egyptin avausottelu Uruguayta vastaan saattaisi jäädä Salahilta väliin, mutta Venäjää ja Saudi-Arabiaa vastaan hän saattaisi olla pelikunnossa.

Salah voitti tällä kaudella Englannin Valioliigan maalikuninkuuden. Hän on Egyptin historian suurin jalkapallotähti. Salahin takia Egyptissä on MM-kisoista kovat odotukset.

Futiskuume on Egyptissä melkoinen, sillä maa on ensi kertaa mukana MM-kisoissa 28 vuoteen. Egypti on tällä vuosituhannella voittanut kolme Afrikan mestaruutta, mutta MM-karsinnoissa maa alisuoritti ennen viimeisimpiä karsintoja.

Egypti arvottiin myös helppoon MM-lohkoon, kun vastaan tulivat Venäjä, Saudi-Arabia ja Uruguay. Jos Salah on kunnossa, voi hän aiheuttaa isäntämaa Venäjälle painajaisen.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit