Sunnuntai 26.5.2019

TPS jumbona maaottelutauolle

Luotu: 
2.6.2018 21:40
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin lauantaina viimeiset maaottelutaukoa edeltävät ottelut. FC Honka murskasi Ilveksen Espoossa 4-1, FC Inter kaatoi Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin 3-2 ja PS Kemi taisteli kotiottelussaan FC Lahtea vastaan maalittoman tasapelin.

HJK kiittää PS Kemiä, sillä sen sarjajohto pysyi kymmenessä pisteessä. KuPS ja RoPS seuraavat kymmenen pisteen päässä HJK:sta ja FC Lahti yhdentoista pisteen päässä. RoPS on pelannut tosin yhden ottelun ja Lahti kaksi ottelua HJK:ta vähemmän.

HJK pelasi alkukierroksilla hieman takkuisasti, mutta on nyt jo kuuden ottelun voittoputkessa. Joukkueen ylivertaisen pelaajamateriaalin edut alkavat näkyä, kun Mika Lehkosuon valmennustiimi on saanut viilattua peliä.

Tyvipäässä on tiukkaa. PS Kemin tasapeli Lahtea vastaan tiesi TPS:n putoamista jumbopaikalle. Joukkue on pisteen PS Kemiä perässä.

Turkulaisittain kausi on alkanut kaksijakoisesti. FC Interin peli liigassa on takkuillut, mutta joukkue päihitti Suomen Cupin finaalissa HJK:n.

Veikkausliigan sarjataulukossa Inter on neljänneksi viimeisenä. Eroa arkkiviholliseen TPS:ään on viisi pistettä.

Sarjanousija TPS on voittanut kauden 11 ottelustaan vain yhden. Maalinteossa joukkue on onnistunut vain kahdeksan kertaa.

Toisella sarjanousijalla Hongalla menee paremmin. Espoolaisryhmä nousi lauantain murskavoitollaan kuudenneksi ja on vain kuuden pisteen päässä sarjan kakkostilasta.

Veikkausliigassa on seuraavaksi kymmenen päivän tauko. Seuraavat ottelut pelataan tiistaina 12. kesäkuuta.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: