Lauantai 25.5.2019

Seinäjoella jatketaan kriisitunnelmissa

Luotu: 
21.6.2018 00:09
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Valmentajaa kesken kauden vaihtanut Veikkausliigan toiseksi rahakkain seura Seinäjoen Jalkapallokerho ei ole saanut peliään kuntoon. Kuutta päävalmentajaa viimeisen puolentoista vuoden aikana käyttäneen SJK:n tuska jatkui keskiviikkona Espoossa, missä takkiin tuli FC Hongalta 1-3.

Ottelu ratkesi SJK: Anders Bååthin 20. minuutilla saamaan punaiseen korttiin. Macoumba Kandji pamautti rankkarin maaliin ja teki myöhemmin vielä toisen maalin.

SJK on pelannut Alexei Eremenko seniorin komennossa nyt neljä ottelua. Näistä peleistä joukkue on voittanut vain yhden.

Eremenkolla riittää töitä SJK:n pelin kanssa. Ottelutahti vain on kova, kun juhannuksen jälkeen pelejä on viikon välein.

SJK on tällä menolla jopa putoajaehdokas. Joukkue on neljänneksi viimeisenä, mutta sarjajumbo TPS on vain kolmen pisteen päässä pelattuaan keskiviikkona Turun derbyssä 1-1 -tasapelin FC Interin kanssa.

SJK:n kanssa tasapisteissä on toinen kriisijoukkue IFK Mariehamn, joka hävisi Vaasassa VPS:lle 1-4. Nykymenoa seuratessa on vaikea uskoa, että SJK voitti mestaruuden 2015 ja IFK Mariehamn 2016.

Tampereella Ilves ja FC Lahti pelasivat maalittoman tasapelin. Kuopiossa HJK nousi KuPSin vieraana viime hetkillä 2-2 -tasapeliin Egyptin MM-kisajoukkueesta pudonneen Amr Gamalin maalilla.

KuPSin leirissä viime hetken maali harmitti.

- Oli raskasta menettää kaksi pistettä tuolla tavalla. Olen ylpeä joukkueen taistelusta ja peli-ilmeestä, enemmän olisi voinut käteen jäädä kuten HJK:llekin, joten tasapeli on kai oikeutettu lopputulos. Meillä oli nyt hieman puolustavampi taktiikka ja pääosin selvittiin hyvin. Kokonaisuudessaan hyvä peli ja olisi toivonut, että pallo olisi pomppinut meille paremmin, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara totesi seuransa sivuilla.

HJK johtaa sarjaa yhdeksän pisteen turvin. Toisena oleva RoPS on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: