Torstai 23.5.2019

Jopa putoajaehdokas? – Seinäjoella kontataan pahasti

Luotu: 
26.6.2018 23:28
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Veikkausliigan kausi on edennyt monella joukkueella nyt puoliväliin. Yllätyksettömästi kärjessä on HJK, joka maanantaina murjoi VPS:n peräti 5-0.

Sarjakakkonen RoPS jäi tiistaina Rovaniemellä maalittomaan tasapeliin. Tämä merkitsi HJK:n sarjanousun kasvua kahdeksaan pisteeseen.

Kolmantena sarjassa oleva FC Lahti on jäänyt HJK:sta jo 13 pistettä voitettuaan maanantaina KuPSin 1-0. Pisteen päässä Lahdesta seuraavat KuPS ja nousukuntoinen FC Honka. Sarjassa jo viidentenä oleva Honka voitti tiistaina Turussa Interin 3-2.

Sarjan tyvipäässä tilanne käy mielenkiintoiseksi. HJK:n jälkeen toiseksi suurimmalla budjetilla operoiva SJK on syksykierteessä.

Vaihdettuaan valmentajansa Tommi Kautosen Alexei Eremenko senioriin, on SJK voittanut vain yhden ottelun. Tappiokierre synkkeni tiistaina 2-3 -tappiolla Seinäjoella llvekselle.

- Emme olleet keskittyneitä, emme olleet tarpeeksi teräviä. Ja kenties kentältä puuttui kommunikaatiota tai siinä tuli pelaajilla keskenään jotain väärinkäsityksiä. Tiedän miten nämä maalit meidän päähän tuli ja niissä oli vähän tämmöisiä, että kaksi pelaajaa meni samaan palloon. Meidän täytyy käydä nämä läpi joukkueen kanssa. En voi kertoa mitä sanoin pelaajille ottelun jälkeen, mutta voin sanoa vain että ne ei ollut mitään mukavia sanoja, sanoi SJK:n päävalmentaja Eremenko ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa SJK:n verkkosivujen mukaan.

SJK on hävinnyt kolme perättäistä ottelua. Sarjataulukossa joukkue on kolmanneksi viimeisenä. PS Kemi vaanii yhden ja TPS kahden pisteen päässä.

SJK:n peli on tällä hetkellä niin pahasti sekaisin, että voisi jopa spekuloida joukkueen putoamisella. Eurokenttäpaikoista on turha enää unelmoida. Eremenko pelaajineen voivat loppukauden ajan keskittyä taisteluun sarjapaikasta.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: