Torstai 23.5.2019

Kauden piristys RoPS taistelee tiukasti hopeasta

Luotu: 
5.8.2018 19:30
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Rovaniemen Palloseura arvioitiin jalkapallon Veikkausliigan kausiennakoissa putoajaehdokkaiden joukkoon. Onhan seura joutunut pienentämään viime vuosina tulojaan seuralle aiemmin hyvin rahaa tuoneen bingotalon tuottojen tiputtua.

Tällä kaudella RoPS on pelannut rajallisista resursseistaan huolimatta kotimaiseen tasoon nähden hyvää futista. Sarjataulukossa RoPS on ennen päätösneljännestä toisena.

Lauantaina Helsingissä RoPS taisteli 2-2 -tasapelin HJK:n vieraana. Voittokaan ei ollut kaukana, eikä se ottelutapahtumien valossa olisi ollut vääryys.

RoPS on HJK:ta perässä kymmenen pistettä. Näyttää yhä todennäköiseltä, että HJK veisi mestaruuden, mutta RoPS on vahva ehdokas hopealle ja ensi kaudeksi Eurooppa-liigan karsintaan.

RoPS on neljä pistettä kolmantena olevaa Vaasan Palloseuraa edellä. FC Honka ja FC Lahti seuraavat VPS:ää pisteen päässä.

Sunnuntaina FC Lahti jäi kotiottelussaan PS Kemiä vastaan 1-1 -tasapeliin. Honka pelasi Ilveksen vieraana tasan 3-3. RoPS kiittää tuloksista, jotka paransivat rovaniemeläisten mitalimahdollisuuksia.

Kuopiossa KuPS voitti TPS:n 3-2 ja nousi sarjassa kuudenneksi. Toiseksi viimeisenä oleva TPS on nyt tasapisteissä jumboseura PS Kemin kanssa.

Putoamistaistelusta tulee tiukka. TPS ja PS Kemi ovat SJK:ta neljä ja IFK Mariehamnia vain kaksi pistettä perässä.

Jaa artikkeli: