Sunnuntai 26.5.2019

HJK kompuroi nyt Veikkausliigassa – tyvipäässä jännittävä tilanne

Luotu: 
19.8.2018 22:30
  • Kuva: EPA / AOP
    Kuva
|

Eurooppa-liigan karsinnan surkealla esityksellään torstaina Olimpija Ljubljanaa vastaan kosolti lokaa niskoilleen saanut HJK pelasi alavireisesti myös sunnuntain kotiottelussaan PS Kemiä vastaan. Maaliton tasapeli oli joukkueiden tasoeroa ajatellessa HJK:lle häpeä.

HJK:n tehottomuus hämmästytti.

– Kaksi asiaa puuttui tänään, viimeistely ja viimeisen puolen tunnin tempon nosto, jolla olisimme painaneet horjuvan vastustajan kanveesiin. Puolustimme ja prässäsimme hyvin, eikä vastustaja päässyt vastaiskuihin. Totta kai tämä oli harmittava menetys nämä kaksi pinnaa, se on selvä, mutta muut asiat pelissä kertoivat, että olemme fokusoituneet jälleen Veikkausliiga-peleihin, kommentoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo seuransa verkkosivuilla.

HJK johtaa sarjaa kahdeksan pisteen turvin. Jäljellä HJK:lla ja toisena olevalla RoPSilla on molemmilla kymmenen ottelua.

Yleisöryntäystä Töölön stadionilla ei nähty. Ilmoitettu katsojamäärä 2812 ei ole HJK:lle mairitteleva muutaman viime kauden yleisömääriä vertailtaessa.

Toisessa sunnuntaina pelatussa pelissä IFK Mariehamn ja Honka pelasivat maalittoman tasapelin. Honka on sarjassa neljäntenä tasapisteissä kolmantena olevan KuPsin kanssa.

IFK Mariehamnille piste oli sarjapaikan kannalta hyvin tärkeä. Viimeisenä oleva PS Kemi vaanii kahden pisteen päässä.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: