Maanantai 17.6.2019

Jokereille ensimmäinen kotitappio – yleisömäärä näytti jo paremmalta

Luotu: 
21.9.2018 23:09
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit joutui tällä kaudella poistumaan kaukalosta ensi kertaa pisteittä. Koko KHL:n kärjessä oleva Avtomobilist Jekaterinburg voitti 3-0.

Jokereilla oli paikkoja, mutta joukkue osui vain tolppiin. Avtomobilistin tshekkimaalivahti Jakub Kovar oli myös loistovireessä.

- Laadukas kiekkopeli. Maalipaikoilla ei paljon juhlittu. Voi sanoa, että molemmat kunnioittivat toisiaan. Hyvässä tilassa olevat joukkueet, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa nettisivujen mukaan.

Marjamäen mukaan ottelu olisi ollut voitettavissa.

- Vähän tuntui, että peli voisi tulla meille. Pikkuisen päästiin niskan päällekin. Mutta sitten tiedettiin, että erikoistilannepelaamiseen peli ratkeaa. Nyt ei saatu ylivoimalla maalia ja he tekivät omalla ylivoimallaan.

Vastustajan puolustuspeli oli rautaa. Marjamäki antoi siitä tunnustusta.

-Täytyy nostaa hattua ja arvostaa vastustajan puolustamista. Maalin eteen oli tosi vaikea päästä. Omaakaan joukkuetta ei voi moittia. Kaikkemme laitettiin likoon. Oli paikat myös voittaa tää peli.

Jokereiden yleisökato on puhuttanut. Perjantain pelissä katsojamäärä oli 9107. Se oli pari tuhatta enemmän kuin viikon aiemmissa peleissä Tsheljabinskiä ja Magnitogorskia vastaan.

Tappiostaan huolimatta Jokerit jatkaa KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalla.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: