Torstai 27.6.2019

Lukolla tuskaisa alku Liigassa

Luotu: 
22.9.2018 21:37
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
|

Jääkiekon Liigassa viime kaudella epäonnistunut Rauman Lukko elää tuskaisaa syyskuuta. Joukkue on aloittanut kautensa neljällä tappiolla. Tilillä on vain yksi piste.

Lauantaina Lukko hävisi kotiottelussaan Ilvekselle 3-5. Kauden maalimääränsä Lukko tuplasi kuuteen, mutta muuten ilonaiheet olivat vähissä.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta totesi STT:n mukaan joukkueensa työnteon moraalin olevan hyvällä tolalla, mutta arvioi häpeän ja häviämisen pelon voittavan.

Länsirannikko miehittää sarjataulukon tyvipäätä. Ässät taipui Porissa lauantaina JYPille 1-2 ja on sarjassa toiseksi viimeisenä. Neljästä ottelustaan Ässät ei ole voittanut varsinaisella peliajalla yhtäkään.

Idässä menee tällä hetkellä lujaa. SaiPa voitti lauantaina Kärpät 1-0 ja jatkaa sarjan kärjessä. Kärpillä oli kyllä maalipaikkoja, mutta SaiPan maalivahti Niclas Westerholm pelasi loisto-ottelun.

TPS jatkaa sarjassa toisena SaiPan kanssa tasapisteissä voitettuaan Vaasassa Sportin jatkoajalla 3-2. KooKoo voitti KalPan 2-1 ja nousi kuudenneksi.

Tappara avasi voittotilinsä neljännellä yrittämällä kaadettuaan Pelicansin 5-1. Kolmannessa erässä Tappara teki neljä maalia viidessä minuutissa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli: