Lauantai 25.5.2019

Porin Ässien synkkyys jatkuu: ”Haastavia aikoja tosiaan eletään”

Luotu: 
7.10.2018 00:06
  • Kuva: Jääkiekon Liiga
    Kuva
    Ässien valmentajalla Mikael Kotkaniemellä ei ole helppoa, vaikka hänen poikansa Jesperi onkin debytoinut komeasti NHL:ssä
|

Kärpät otti kuudennen perättäisen voittonsa jääkiekon Liigassa murjottuaan Oulussa Ässät peräti 7-2. Kärpät johtaa sarjaa 23 pisteellään. Jumbojoukkue Ässillä on neljä pistettä.

- Haastavia aikoja tosiaan eletään, totesi Ässien päävalmentaja Mikael Kotkaniemi Kärppien nettisivujen videolla.

Toisessa erässä Kärpät meni menojaan.

- Jänne ei kestänyt siinä. Peli ratkesi ikävästi koko toiseen erään. Ei auta. Ollaan tosi hankalan paikan edessä. Paljon joudutaan tekemään töitä tän jutun eteen. Se on ihan selvä juttu, että täältä noustaan, Kotkaniemi jatkoi.

Kärppien valmentaja Mikko Manner totesi, että Ässien peräkkäiset ottelupäivätkin varmasti näkyivät.

- Saatiin kuin salama kirkkaalta taivaalta kaivettua kaksi maalia. Sen jälkeen varmasti rupesi näkymään, että Ässillä on ollut vaikea kausi ja eilen oli peli. Meillä taas on käynyt vähän päinvastoin, Manner sanoi.

Länsirannikon joukkueet miehittävät jumbosijoja. Toiseksi viimeisenä oleva Lukko hävisi lauantaina SaiPalle Raumalla 0-1.

Viime kauden finalisti Tappara on kolmanneksi viimeisenä. Se hävisi voittolaukauskisan päätteeksi alkukauden toiselle alisuorittajalle JYPille 3-4.

Alkukauden yllättäjä KalPa hävisi HPK:lle Hämeenlinnassa 1-5. Pelicans taipui jatkoajalla Ilvekselle 4-5 ja Jukurit voitti ”Mestis-klassikossa” KooKoon 5-2.

Jaa artikkeli: