Maanantai 27.5.2019

Jokerit voitti – Hjalliksen myynti-ilmoitus varasti illan shown

Luotu: 
14.11.2018 21:55
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jokerit palasi jääkiekon KHL:ssä maaottelutauolta voittoisasti kukistettuaan Helsingissä Severstal Tsherepovetsin 4-0. Suurempi Jokereihin liittyvä uutinen keskiviikkona oli kuitenkin Hjallis Harkimon ilmoitus, että uusi seuran omistaja on löytynyt.

- Valitettavasti sitä en voi vielä kertoa. Ennen kun joulupukki tulee, te tiedätte, kuka tulee mun tilalle Jokereihin. Muistakaa, että Jokereita ei myydä, jos se ei ole luotettava suomalainen ihminen. Se on varmaa, Hjallis ilmoitti YouTube-kanavallaan.

Huhuja riittää Jokereiden uudesta omistajasta. Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt tunnettujen suomalaisjulkkisten nimiä.

Jos uusi pääomistaja joutuu rahoittamaan Jokereita, on hänen oltava äveriäs mies. Onhan Jokerit tehnyt neljän KHL-kautensa aikana tappiota noin 50 miljoonan euron edestä.

Jokereita ovat rahoittaneet tähän saakka seuran venäläisomistajat. Jokereiden KHL-projektin taustalla oli 2013 fakta, että sekä seura että Hartwall-areena olivat ajautuneet tappiollisiksi ja Hjallis tarvitsi kipeästi uusia rahoittajia, joita rajan takaa löytyikin.

Keskiviikon voittonsa myötä Jokerit on viisi pistettä lännen kärkijoukkuetta Moskovan TsSKA:a perässä. SKA Pietarista Jokerit on jäänyt neljä pistettä.

Jokereiden ottelut jatkuvat Helsingissä sunnuntaina Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Ottelussa taistellaan läntisen konferenssin kolmospaikasta.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: