Tiistai 21.5.2019

Jokereilta vietiin selvä maali – kolmospaikka karkaamassa

Luotu: 
12.2.2019 03:50
  • Kuva: Pekka Rautiainen / Jokerit
    Kuva
|

Jokerit koki jääkiekon KHL:ssä maanantaina yllätystappion Riian Dinamon oltua Latvian pääkaupungissa pelatussa ottelussa parempi 3-1. Ottelun jälkeen Jokereille jäi jossittelun varaa selvästä maalista, joka kuitenkin hylättiin.

Nicklas Jensen teki lopussa aivan sääntöjen mukaisen maalin, joka olisi tuonut Jokerit 2-3 -tilanteeseen. Jesse Joensuun katsottiin kuitenkin häirinneen tilanteessa Dinamon maalivahtia, vaikka häirintää ei ollut.

– Selitys oli, että Jesse oli maalivahdin alueella. Sääntö menee, että myöskään takapuoli ei saa olla maalivahdin alueella. Kyllä se ihan selvältä maalilta näytti, mutta vielä en ole kunnolla tilannetta päässyt kelaamaan, Jokerien hyökkääjä Marko Anttila kommentoi seuransa tiedotteessa.

Jokerit sortui tehottomuuteen, joka vuoden 2019 puolella on vaivannut joukkuetta monessa ottelussa.

– Mukava oli taas tauon jälkeen päästä pelaamaan ja tunnelma hallissa oli erittäin hyvä. Hallitsimme peliä ja meillä oli paikat voittaa, mutta hukkasimme paljon tilanteita ja siihen kaaduimme tänään, Anttila totesi.

Jokerit on KHL:n läntisessä konferenssissa neljäntenä. Eroa kolmantena olevaan Lokomotiv Jaroslavliin on kuusi pistettä.

Kolmospaikka on karkaamassa, sillä voitosta KHL:ssä saa nykyään vain kaksi pistettä. Jokereilla on jäljellä viisi ja Lokomotivilla neljä ottelua.

Dinamolle voitto oli todella tärkeä. Joukkueella on matkaa pudotuspeliviivalle kaksi pistettä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: