Keskiviikko 22.5.2019

Jokerit hävisi runkosarjan päätöspelinsä

Luotu: 
22.2.2019 22:30
  • Kuva: Pekka Rautiainen / Jokerit
    Kuva
|

Jokereiden urakka jääkiekon KHL:n runkosarjassa päättyi perjantaina Helsingissä 3-5 -tappioon Dinamo Minskille. Ottelun tuloksella ei ollut merkitystä runkosarjasijoitusten kannalta. Jokerit jatkaa pudotuspeleihin ja Minskin kausi päättyy.

– Nämä runkosarjan viimeiset pelit ovat olleet meille vaikeita, koska niissä ei ole ollut panosta ja ajatukset ovat tietyllä tavalla olleet jo pudotuspeleissä, Jokerien yhdysvaltalaishyökkääjä Brian O´Neill kommentoi seuransa tiedotteessa.

O’Neill harmitteli vastustajan tekemiä ”halpoja” maaleja.

– Olen iloinen, ettei kukaan loukkaantunut tänään. Ryan (Zapolski) oli maalissa hyvä, mutta lahjoitimme vastustajalle liian halvalla maalit. Oli mukava nähdä Ryanin pelaavan noin hyvin ja toivottavasti sama vire jatkuu, O´Neill kehui maamiestään.

O´Neill rikkoi Steve Mosesin nimissä olleen Jokereiden KHL-runkosarjan piste-ennätyksen. 62 ottelussa O’Neill saalisti tehot 13+45=58.

– Steve teki oman ennätyksensä 60 ottelussa ja minä 62 ottelussa. Ehkä tämä on sitten 62 ottelun Jokereiden piste-ennätys. Onhan se hienoa saavuttaa tällainen ennätys. Meillä on hyökkäysvoimainen joukkue, olemme tehneet paljon maaleja ja olen saanut pisteiden teossa tukea joukkuekavereilta, O´Neill kiitti.

Jokerit kohtaa KHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Juuso Hietasen ja Miika Koiviston edustaman Dynamo Moskovan. Sarjan ensimmäiset ottelut pelataan Helsingissä ensi maanantaina ja keskiviikkona.

– On mielestäni ihan hyvä asia, että pudotuspelit alkavat näin nopeasti. Kaksi päivää on ihan hyvä aika ladata akut. Olemme valmiita, kun kiekko tippuu jäähän. Odotan innolla pudotuspelejä, O´Neill kommentoi.

Jokerit on hävinnyt Dynamo Moskovalle 11 perättäistä ottelua. O’Neill ei ole huolestunut.

– Meillä oli vuosi sitten Sotshia vastaan samankaltainen saldo, mutta selvitimme sen ottelusarjan hienosti. Pudotuspelit ovat aina ihan eri juttu, O´Neill päätti.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: