Torstai 25.4.2019

Vaasan Sportin tilanne jo epätoivoinen

Luotu: 
1.3.2019 21:44
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Surkeaa kautta pelannut ja valmentajaakin vaihtanut JYP näyttää selviävän jääkiekon Liigassa sentään säälipudotuspeleihin. Perjantaina JYP voitti Tapparan rankkarikisan päätteeksi 3-2 ja otti hyvin tärkeät pisteet pudotuspelihaaveidensa kannalta
.
JYPin ainoa uhkaaja Sport hävisi samaan aikaan Vaasassa SaiPalle varsinaisella peliajalla 1-2. JYP on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa eron yhden ottelun enemmän pelanneeseen Sportiin ollessa jo seitsemän pistettä.

Sportilla on runkosarjasta jäljellä neljä ja JYPillä viisi peliä. Vaikka Sport voittaisi kaikki pelinsä varsinaisella peliajalla, riittäisi JYPille viidestä viimeisestä ottelustaan kuusi pistettä pudotuspelipaikan varmistamiseen.

Sarjakakkonen TPS kukisti Mikkelissä Jukurit jatkoajalla 3-2. Ilkka Heikkinen teki kaksi maalia ja viimeisteli voittomaalinsa suurlupaus Kaapo Kakon syötöstä. Kakko oli myös vastannut TPS:n avausmaalista.

HIFK kipusi kuudenneksi voitettuaan Lukon Raumalla 2-1. Neljäntenä oleva Pelicans, viidentenä oleva Lukko ja HIFK ovat kaikki tasapisteissä.

Ilves voitti pudotuspelimahdollisuutensa menettäneen KalPan 4-1. Pelicansista, Lukosta ja HIFK:sta Ilves on vain kolme pistettä perässä.

Jaa artikkeli: