Sunnuntai 21.4.2019

Liigan säälipleijareille ratkaisu vasta tiistaina

Luotu: 
17.3.2019 20:24
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
|

JYP voitti sunnuntaina Lukon Jyväskylässä 4-1 ja SaiPa Lappeenrannassa jatkoajalla Ilveksen 3-2. Puolivälieräkarsintojen eli säälipudotuspelien (säälipleijarien) ratkaisut venyivät molemmissa sarjoissa tiistaille.

JYP ryhdistäytyi lauantain heikosta esityksestään ja maalasi paikoistaan tehokkaasti. Lukon maalivahti Lassi Lehtinen torjui vain 15 kertaa. JYPin Eetu Laurikaiselle torjuntoja merkittiin 22.

Stanley Cupinkin voittanut Eric Perrin teki JYPin neljännen maalin. Mikäli JYP häviää tiistaina Raumalla, jäi maali Perrinille uran viimeiseksi Jyväskylässä.

Lappeenrannassa SaiPa ja Ilves pelasivat jälleen todella tasaisen ottelun. Ahti Oksanen teki SaiPan voittomaalin, kun ensimmäistä jatkoerää oli pelaamatta kolmisen minuuttia.

Tiistaina pelataan Raumalla ja Tampereella. Näiden pelien voittajat etenevät puolivälieriin, missä vastaan tulee Kärpät tai Tappara.

Ilvekselle ja SaiPalle puolivälieräpaikka on jo iso saavutus. Lukon ja JYPin osalta putoaminen säälipleijareissa olisi joukkueiden pelaajamateriaalin valossa jo nolo juttu.

Jaa artikkeli: