Torstai 25.4.2019

HPK:lle, Kärpille ja Tapparalle jo toinen voitto

Luotu: 
23.3.2019 20:02
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
|

Jääkiekon Liigan puolivälieräsarjoista kolme on kahden kierroksen jälkeen tilanteessa 2-0. HPK voitti lauantaina TPS:n 5-3, Kärpät Ilveksen 4-0 ja Tappara Lukon 3-2.

Tampereella Ilveksen ja Kärppien ottelussa puhutti eniten Oskar Osalan taklaus. Hän teloi toisessa erässä nuorten maailmanmestarin Oskari Laaksosen ja sai suihkukomennuksen.

Ilves sinnitteli kaksi erää 0-0 -lukemissa. Kolmannessa erässä Ilveksen veto loppui.

Ilves veti Hakametsän pyhättöön 6342 katsojaa. Se oli yli 1000 katsojaa enemmän kuin Tapparalla oli perjantain Lukko-ottelussa.

Tappara voitti lauantaina Raumalla Lukon 3-2. Kristian Kuusela maalasi toisessa erässä 3-1:een, eikä Justin Danforthin kolmannen erän kavennusmaali riittänyt Lukolle.

HPK siirtyi Hämeenlinnassa TPS:ää vastaan toisessa erässä jo 3-0 -johtoon. TPS:n tähdet Kaapo Kakko ja Oula Palve nostivat joukkueensa maalin päähän. HPK teki kaksi maalia tyhjiin, eikä Kakon illan toinen maali viimeisellä minuutilla riittänyt.

HIFK onnistui tasoittamaan Pelicans-sarjan Helsingissä 1-1:een. Pelicans nousi kahdesti tasoihin, mutta Juho Keräsen maali vajaat kuusi minuuttia ennen loppua ratkaisi taiston HIFK:lle.

HIFK voitti Pelicansin ensi kertaa tällä kaudella. Runkosarjan kaikki neljä joukkueiden kohtaamista Pelicans oli voittanut ja ensimmäisen puolivälieräottelun Pelicans vei Lahdessa peräti 6-0.

Jaa artikkeli: