Maanantai 25.9.2017

Tänään kello 16.00: ”Kaikki pelkäävät Zlatanin vihaa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.7.2012 14:52
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Zlatan Ibrahimovic (oik.) kamppaili pallosta Joona Toivion (vas.) kanssa Ruotsin ja Suomen välisessä maaottelussa vuosi sitten kesäkuussa. Arkistokuva.
|

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin siirto italialaisesta AC Milanista ranskalaiseen Paris Saint-Germainiin varmistui tiistaina, France 24 kertoi.

Ibrahimovic on käynyt tänään PSG:n lääkärintarkastuksessa ja seura järjestää siirtoa koskevan lehdistötilaisuuden kello 16.00 Suomen aikaa.

Aftonbladet pitää Ibrahimovicin osallistumista lehdistötilaisuuteen todennäköisenä. Hänen vanhassa seurassaan AC Milanissa tilaisuutta odotetaan pelonsekaisin tuntein.

-Kaikki täällä pelkäävät, mitä Zlatan aikoo sanoa. Tiedämme, että hän on vihainen AC Milanille, eikä anna anteeksi helpolla, Aftonbladetin lähde sanoi lehden mukaan.

Ibrahimovicin kausi AC Milanissa alkoi mainiosti, mutta päättyi lopulta pettymykseen Italian mestaruuden karattua Juventukseen hyökkääjän maalintekijätilaston kärkisijasta huolimatta. Hän osoitti jo toukokuussa pettymyksensä seuraa ja sen kunnianhimoa kohtaan.

-Kunnioitan sopimusta, mutta seuralla ei ole rahaa ostaa pelaajia, Ibrahimovic sanoi toukokuussa Aftonbladetin mukaan.

AC Milanin omistaja Silvio Berlusconi kertoi viime viikolla myyvänsä Ibrahimovicin ja brasilialaispuolustaja Thiago Silvan PSG:hen. 

Italialainen Corriere dello Sport ei Aftonbladetin mukaan voinut ymmärtää, kuinka Ibrahimovicista muuttui Milanissa nopeasti tähdestä ei-halutuksi. Myös ruotsalainen itse oli  raivoissaan saamastaan kohtelusta.

-Kaikki perustuu rahaan. Milan halusi säästää hänen palkkatulojensa verran ja olisi myynyt hänet vaikka hän olisi enkeli, Mediasetin AC Milan asiantuntija Carlo Pellegatti sanoi Aftonbladetille.

Mediaset on Italian entisen pääministerin ja AC Milanin omistaja Berlusconin omistama mediatalo.

Ibrahimovicin ja samassa kaupassa Milanosta Pariisiin siirtyneen Thiago Silvan yhteiseksi siirtosummaksi on arvioitu 70-80 miljoonaa euroa. 

Ibrahimovic itse kuittaa uudessa joukkueessaan 15 miljoonan euroa vuodessa, France 24 kertoo.

Jaa artikkeli: