Lauantai 25.11.2017

Salamyhkäinen miljonääri JYPin taustalla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
16.4.2009 17:42
Päivitetty: 
16.4.2009 18:25
  • Kuva: sm-liiga
    Kuva

Takavuosilta tutun miljonäärisijoittajan Taito Tuunasen nimi pomppasi yllättäen esille JYPin mestaruuden jälkeen. Joukkueen valmentaja Risto Dufva halusi kiittää julkisesti ystäväänsä jäällä.

JYPin ja miljonääri Tuunasen välillä ei kuitenkaan ole taloudellista suhdetta, kertoo joukkueen myyntipäällikkö Martti Jaakonmäki Uudelle Suomelle.

- Hän on Dufvan hyvä ystävä ja mentori. Tuunanen on erittäin innokas JYP-fani ja hän on seuraillut pelejä ympäri Suomea, Jaakonmäki sanoo.

Määritelmän mukaan mentori on arvostettu, senioriasemassa oleva asiantuntija, joka tukee ja edistää kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa kehityshaluista nuorempaa työssä tai opiskelussa.

Tuunanen tienasi markka-aikana jo miljoonaomaisuuden ja heilutti yhdessä sijoittaja Kai Mäkelän kanssa muun muassa vakuutusyhtiö Sammon omistusta. Tuunasen omaisuus nousi euroissakin jo miljoonan yli. Pelkästään Alma Median osakkeilla ja Pohjois-Karjalan Kirjapainon osakkeilla Tuunasen omaisuus on kohonnut parhaimmillaan noin miljoonaan.

Takavuosien kohumiljonääri vetäytyi täysin julkisuudesta noin vuosikymmen sitten eikä anna enää haastatteluja.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Tättätä

Käsittämättömän ala-arvoinen uutinen. Ei enää tällaista. Ensinnäkin herra Tuunaisen omaisuus on perin vaatimaton, noin miljoona euroa!

Onko tämä joku vitsi! Sillä hädin tuskin saa kunnon muskelivenettä. Ei tällaisilla kavereilla ole mahdollisuutta taloudellisesti vaikuttaa johonkin lätkäjengiin.

Naurettava uutinen, hävetkää.