Keskiviikko 16.1.2019

Miljonääri hakkasi taksikuskin 20 sentin takia

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.8.2009 07:43
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Chicagon tähtilaituri Patrick Kane.

20 sentin puuttuminen vaihtorahasta sai NHL:n tähtikiekkoilija Patrick Kanen kimpaantumaan taksikuskille Buffalossa viikonloppuna, kanadalainen uutiskanava TSN kertoo verkkosivuillaan. Kane, 21, ja hänen serkkunsa pidätettiin ryöstöstä ja pahoinpitelystä epäiltynä.

Kanen raivostumista 20 sentin takia voi ihmetellä, kun mies tienasi viime kaudesta 875 000 dollaria TSN-sivuston mukaan. Kahden pelaamansa NHL-kauden aikana Kanesta on tullut miljonääri.

Poliisin raportin mukaan Kane maksoi aamuviideltä 13,80 dollarin hintaisen taksikyydin 15 dollarilla. Kun kuljettajalla oli antaa takaisin vain dollarin edestä 1,20 dollarin sijaan, riuhtaisivat serkukset rahansa takaisin ja iskivät kuljettajaa nyrkillä päähän. WGRZ.com -verkkosivun mukaan kuljettaja sai kasvoihinsa haavoja, ja hänen silmälasinsa kokivat vaurioita.

Buffalossa syntynyt Kane vieraili kotikaupungissaan raha-asioissa. Hän julkisti viikonloppuna tukensa paikalliselle jäähallille.

Kane valittiin NHL:n vuoden tulokkaaksi 2008.

Henkilöt: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tapio_o_neva

Juuri siksi jääkiekkoperheestä kotoisin olevat ovat hieman epäilyttäviä. No ehkäpä jääkiekkoäiti Sarah Palinista tulee presidentti ja epäilykset hälvenevät.

Muistan, että keskusteltiin joskus jääkiekon väkivallasta. Ei siinä mitään ihmeellistä, jos runttaaminen, taklaaminen ja nyrkkeily on tärkeämpää kuin syöttely ja luistelu.

Machuldiska

Ei se sitä muuta miksikään hakkaako miljonääri 20c takia vai tavallinen tallaaja 20c takia. Teko on jokatapauksessa naurettava a) väkivallan b) summan pienuuden takia.

Ei miljonäärillä ole mitään velvoitetta arvostaa rahojaan pullokerääjää enemmän tai vähemmän. Ei se kuulu kellekään muulle miten hän omia rahojaan arvostaa tai kohtelee, eikä ylipäätänsä se tieto paljonko hänellä on rahaa. 20 centtiä on aina 20 centtiä.

Vieras

Kannattaisiko sinun tutustua tarkemmin vaikkapa amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan tai koripalloliiga NBA:n pelaajien tekemiin törkeisiin ja raakoihin rikoksiin? Jääkiekkoilijat ovat heihin verrattuna puhtoisia poikia, joille viina ei aina sovi.

Tsemppari

Rikkaat ihmiset ovat yleensä tolkuttoman kitsaita. Juttelin juuri männä viikolla tutun taksikuskin kanssa tästä samasta asiasta. Hän kertoi kokemuksesta seuraavaa. Tavalliset työläiset, työttömät ja opiskelijat antavat tämän 20 senttiä tippinä, vaikkei taksille mitään tippiä tarvitse antaa. Rikkaat (taksikuski tunnistanut henkilön) taasen odottavat käsi ojossa taksikuskilta tätä 20 senttiä.

Vieras

Taksikuski varmaan tunnisti kyydittävän tai sitten he leuhkivat asialla. Sen jälkeen kuski koitti onneaan ja miljönääri tarttui syöttiin. Seuraavana vuorossa on rahastus. Tämän taksikuskin ei tarvitse enää ikinä ajaa taksia tai tehdä töitä.

Vieras

"Taksikuski varmaan tunnisti kyydittävän tai sitten he leuhkivat asialla. Sen jälkeen kuski koitti onneaan ja miljönääri tarttui syöttiin. Seuraavana vuorossa on rahastus. Tämän taksikuskin ei tarvitse enää ikinä ajaa taksia tai tehdä töitä."

Only in America!!!

Pekka Pee

Otsikossa miljonääri näyttää paremmalta, niin piti vähän venyttää määritelmää?

Jos kaveri tienasi viime kaudesta 875 000 dollaria, niin oletettavasti verojakin maksettiin. Veikkaisin, että tuosta summasta veroprosentti lähentelee Kanadassakin ainakin 40 prosenttia, ellei ylikin. Tuo tarkoittaa, että jäljelle jäisi 525,000 dollaria. Oletettavasti vuoden aikana on myös käytetty rahaa asumiseen, syömiseen, vaatteisiin, matskustamiseen, autoon, olueen, elokuviin, jne...., jolloin summa joka on jäänyt säästöön on varmasti alle 500,000 dollaria. Veikkaisin, että reilusti alle.

Yleensä nuorten ammattilaisurheilijoiden palkat ovat nousussa vuosittain, joten viime vuonna oletettavasti tienasi tuotakin vähemmän.

Mikä hänestä tekee miljonäärin?

Vai ovatko kaikki suomalaiset myös miljonäärejä? Keskipalkka 2800 euroa x 12 kuukautta x työura vuosina 43 vuotta = noin 1,5 miljoonaa euroa. Jos mukaan lasketaan eläkkeet, niin summa nousee jo yli 2 miljoonan euron.

Olemme siis kaikki miljonäärejä - jopa minimipalkkaa nauttivat.