Maanantai 25.9.2017

Mitä Suomelle taas tapahtui?

Jaa artikkeli:
Luotu: 
9.9.2009 08:43
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Bulgaria murskasi Suomen.

Suomi hävisi eilen illalla 0–3 (22–25, 15–25, 20–25) Bulgarialle lentopallon EM-kisoissa Turkissa. Tappio varmisti sen, etteivät Suomen miehet selviydy mitaliotteluihin.

Suomen pelit EM-kisoissa jatkuvat jo keskiviikkona, kun vastaan asettuu Serbia.
Suomi sai rökäletappioon päättyneen Venäjä-ottelun jälkeen Bulgariaa vastaan lupaavan alun, mutta myötätuuli ei siivittänyt pitkälle.

Lentopallomaajoukkueen itseluottamus on sen verran heikolla tolalla, että muutama virhe ja vastoinkäyminen avauserän lopussa katkaisivat kamelin selän. Katsomoon näytti hieman siltä, etteivät Suomen pelaajat uskoneet tekemiseensä itsekään.

–Meidän on nyt keskusteltava joukkueen kanssa, mitä joukkueelle oikein tapahtuu pelin vaikeilla hetkillä, Suomen päävalmentaja Mauro Berruto myönsi.

Suomella oli tavoittelemiaan mitaliotteluja ajatellen tiistaina viimeinen mahdollisuus ryhdistäytyä. Toinen syy parantaa peliä olivat Abdi Ipecsi -areenassa ääntä pitäneet suomalaiskannattajat, jotka jaksoivat sitkeästi tukea omiaan tappion jo häämöttäessä.

–Oli etukäteen paljon puhetta, että nyt pitää taistella. Piti näyttää ihan tulosta ajattelematta parasta peliä faneille, kapteeni Tuomas Sammelvuo haikaili.

–Saatiin otteluun ihan hyvä startti, mutta kun ote siirtyi vastapuolelle, niin peli alkoi kääntyä, hän pohti.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: