Yhdysvalloissa Cincinnatissa tummaihoista miestä päähän ampunut poliisi on vapautettu odottamaan oikeudenkäyntiä miljoonan dollarin takuita vastaan.

Poliisilla ei todennäköisesti ole varaa maksaa takuita, joten hän odottanee elokuussa alkavaa oikeudenkäyntiään tutkintavankeudessa.

Syyttäjä syyttää Ray Tensingiä murhasta. Tensingin epäillään murhanneen tummaihoisen miehen, jonka hän pysäytti liikennerikkomuksesta.

Tänään syyttäjä julkaisi videon, joka on kuvattu Tensingin uniformuun kiinnitetyllä kameralla. Videolla näkyy pysäytystilanne, jossa Tensing kysyy useita kertoja autossa istuvalta mieheltä, onko tällä ajokorttia.

Lopulta mies käynnistää autonsa ja yrittää ajaa pois tilanteesta. Tällöin Tensing vetää esiin aseensa ja ampuu miestä päähän. Mies pakenee paikalta korttelin verran ja Tensing lähtee jalan takaa-ajoon.

Lopulta välikohtauksessa kuolleen miehen auto löytyy tien sivusta käynnissä.

Syyttäjän mukaan Tensing murhasi miehen autoon. Murha siksi, että syyttäjä uskoo poliisin etsineen tilanteessa perustetta sille, että hän voisi surmata miehen.

Tensing on myöntänyt tapahtumat, mutta kiistänyt syyllistyneensä murhaan tilanteessa.

Oheinen video on editoitu siten, että päähän osuvat laukaukset on sumennettu. Video voi järkyttää herkkiä katsojia. Videon on ladannut Youtubeen Cops Caught on Tape –tili.

Videota ei ole käsitelty, vaan se on sama kuin syyttäjän verkkoon lataama.