”NYT TULI MEIDÄN MITTA TÄYTEEN!!!”, kirjoittaa Suomen tunnetuin huutokauppias Aki Palsanmäki Huutokauppa Palsanmäen Facebook-sivulla.

Huutokauppa on ilmoituksensa mukaan palauttanut sille myönnetyn 100 000 euron koronatuen Business Finlandille. Huutokauppa on yksi niistä tukia saaneista yrityksistä, joiden saaman tuen suuruutta on ihmetelty julkisuudessa laajalti.

Palautuspäätöksen takana on yrittäjäpariskunnan mukaan ikävä ilmiö.

”Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! PALAUTIMME 100000€ tuen, Business Finlandialle. Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys”, huutokaupan Facebook-sivulla kerrotaan.

Yrittäjät Aki ja Heli Palsanmäki kertovat molempien allekirjoittamassa tekstissä tehneensä rikosilmoituksen kaikista saamistaan uhkauksista.

LUE MYÖS:

Palsanmäkien huutokauppa ei ole ainoa tukiaan palauttava yritys. Myös työkalu- ja tarviketukkukaupan yritys Isojoen Konehalli Oy kertoo päättäneensä palauttaa Business Finlandin myöntämän 100 000 euron kehittämisavustuksen. Myös IKH:n saama tuki on herättänyt julkista huomiota yrityksen vahvan taloustilanteen vuoksi.

Huutokaupan some-päivityksestä kertoi ensimmäisenä Hymy.

LUE MYÖS: