Liikemies ja mediapersoona Aleksi Valavuori kritisoi kovin sanoin oppositiopuolue vasemmistoliiton puheenjohtajaa Li Anderssonia. Valavuori ja Andersson ovat ajautuneet kiivaaseen sanasotaan Twitterissä.

– Kansanedustaja Li Andersson kertoo mihin rahaa tarvitaan. Hienoa... Mistä se raha tulee? Toisten taskuista, tietenkin. Melkoinen innovaatio, Valavuori aloitti keskustelun.

Tämän jälkeen Andersson ja Valavuori ovat kyselleet toisiltaan ”Onks sun mielestä reilua” -kysymyksiä. Andersson kysyy, onko hallituksen kaavailema uusi yritystuki reilu samaan aikaan, kun perusturvasta leikataan.

– Onks sun mielestä reilua, että 25% suomalaisista maksaa työllään koko p*skan? Sinun vasemmistosi ei kuulu näihin maksajiin, Valavuori vastaa Andressonille.

Lue myös:

Vastakuitti Aleksi Valavuorelle: ”Hyvätuloisin 20% nostaa melkein viidenneksen tulonsiirroista”

Andersson vastaa ihmettelyllä:

– Whut? Vasemmiston kannattajien joukossa myös paljon hyvätuloisia. Me ajamme kysyntää lisäävää [finanssipolitiikkaa] työllisyyden takia.

Valavuori myös piikittelee Anderssonia yrittäjyydestä.

– Kuuntelen viisaampien yrittäjien puheenvuoroja. Kuuntelisit sinäkin, saattaisit oppia jotain, Valavuori tviittaa.

Valavuori ei kuitenkaan vastaa suoraan Anderssonin kysymykseen uudesta yritystuesta.

– Joku perustelu sun yritystukinäkemyksiin olisi kivaa saada sitten kun olet kuunnellut valmiiksi, Andersson tviittaa.

– Joku perustelu sun yritysnäkemyksiin olisi kivaa saada sitten, kun olet ollut töissä edes yhdessä yrityksessä, Valavuori vastaa tähän.

– Anteeksi, mut mikä ihme meno tämä on? Olen ollut töissä yrityksissä, mutta en silti kannata teollisuuden lisätukemista, Andersson vastaa.

Lue myös:

”Li hei, montako yritystä sä oot perustanut?” – Hjallis Harkimo kuittaili Li Anderssonille tv:ssä