Denverissä järjestetty Yhdysvaltain demokraattien puoluekokous oli ainakin yhdessä suhteessa pettymys: kaupungissa ei ollut puoluekokousedustajille kunnon pippaloita. Yleensä puoluekokousedustajat nauttivat täysin rinnoin kokouskaupungin ilta- ja yöelämästä. Täällä kertaa juhlaväen johtopäätös oli selvä: Denver oli pettymys.

- Yleensä ihmiset tulevat kertomaan edellisillan tapahtumista, mutta eivät täällä. Ehkä kahdet hävityt vaalit ovat hiljentäneet intoa, washingtonilainen tiedotusvastaava Emil Hill kertoi The New York Timesille.

Syitä hiljaiseen iltaelämään voi vain arvailla. Kahdet hävityt vaalit ovat vieneet suurimman optimismin. Puoluejohtajat ovat myös varoittaneet kokousedustajia olemaan juomatta alkoholia, koska se nousisi Denverin ohuen ilmanalan takia helpommin päähän. Denver sijaitsee yli 1500 metrin korkeudell merenpinnasta. Myös kokousedustajien majoitus jopa 30 mailin päässä kokouspaikasta hidastaa juhlimista.

Ei Denver kuitenkaan jäänyt kokonaan ilman juhlia. Maanantain ”Seksiä, politiikkaa ja cocktaileja” –juhlassa ainakin oli hilpeä tunnelma.

- Ilma on ohutta ja me olemme kaikki pihalla, Bill Welsh South Carolinasta totesi.