Eroakirkosta.fi-palvelussa näkyy nyt kristillinen Älä alistu -kampanja, palvelusta kerrotaan Uudelle Suomelle.

Tänään näyttäisi sivuston mukaan eroavan kirkosta tavallista enemmän henkilöitä, noin kolminkertainen määrä tavalliseen nähden.

- Lopullinen syy erota löytyi Älä alistu! -kampanjasta. Meinasin erota jo homoillasta syntyneen keskustelun myötä mutta kun tällä aletaan tosissaan sotkeanuorten päitä, en halua olla asian kanssa missään tekemisissä. Nykyajan nuorilla on muutenkin jo tarpeeksi paineita ja heiltä odotetaan liikaa. Miksi pitää aiheuttaa lisää pahoinvointia? kirjoittaa yksi sivuston kautta eronneista.

Uusi Suomi kertoi eilen kampanjasta, joka kannustaa homoseksuaalisia nuoria pidättäytymään ”raamatunvastaisten” mielihalujensa noudattamisesta.

Nuotta-sivuston julkaiseman kampanjatiedotteen mukaan nuoren ei pidä ”alistua yhteiskunnalliseen painostukseen arvokysymyksissä”. Toisin sanoen järjestöt ovat sitä mieltä, että homoseksuaalisuuttaan ei tulisi hyväksyä, vaikka yhteiskunta sen hyväksyisi.

Nuotta-sivusto sanoo julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa, että kyseessä ei ole eheytys- vaan tiedotuskampanja. Nuotan mukaan tarkoitus on antaa nuorille välineitä pohtia oman elämänsä kipupisteitä.

Viimeksi Eroakirkosta.fi:ssä käynnistyi mittava eroaalto television Homoillan seurauksena.