Mixu Paatelainen ei aio erota, vaikka Suomi menetti mahdollisuutensa EM-kisapaikkaan hävittyään Unkarille 0-1. Mixun mukaan Suomi ei ole tarpeeksi hyvä joukkue, eikä taso riitä EM-lopputurnaukseen.

Katsojat syyttävät surkeista tuloksista kuitenkin Mixua ja Palloliiton puheenjohtajaa Pertti Alajaa. Pohjoiskaarteessa oli nähtävissä lakanoita, joissa luki ”Mixu ulos” ja ”Alaja ulos”. Esillä olivat myös lakanat ”Alaja = Blatter” ja ”Viiksisika ulos”.

Pelin aikana yleisöstä kuului huutoja ”Mixu ulos”, ”Alaja ulos”, Mixu painu v**tuun” ja ”Palloliitto haista vi**u”. Mixulle kuittailtiin hänen Pohjois-Irlanti –pelin kommenteistaan ”Jos on löysä, niin on löysä”. Yleisö huusi sitä monta kertaa.

- Ei se kivalta tunnu. Kun on tärkeä peli tulossa, niin keskitytään yksittäisten henkilöiden mollaamiseen. Me tarvittaisiin fanien tuki näin tärkeisiin peleihin, Mixu jyrähti ja antoi ymmärtää, ettei kritiikkiä saisi esittää.

Katsojia Unkari-ottelussa oli sentään 20 434. Suomi pelaa EM-karsinnassa vielä syksyllä kotiottelut Färsaaria ja Pohjois-Irlantia vastaan. Ei tarvitse olla kristallipallon lukija ennustaakseen, että luvassa lienee yleisökatoa. Palloliiton lompakkoon on tiedossa lovea.